Vacature Inkoop Assistent TABS

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en uitbouw van ons inkoopplatform? Heb jij een scherp oog voor cijfers en kun jij je ook goed verplaatsen in de wensen van onze klant? Dan zoeken wij jou!

Wat je gaat doen bij ons als Inkoop Assistent

Als Inkoop Assistent werk je daarom op één van de meest dynamische afdelingen van TABS Holland (Timber & Building Supplies Holland) en ondersteun je de Inkopers van de productgroep bouwmaterialen. Je ondersteunt hen bij de ontwikkeling van het assortiment door het managen van de contracten met onze leveranciers. Je werkzaamheden zijn zeer divers; je bereidt inkoopcontracten voor en onderhoudt deze, je controleert inkoopprijzen, verwerkt deze en je bereidt leveranciersgesprekken voor. Jouw rapportages en dashboards zijn cijfermatig altijd perfect onderbouwd en kunnen door jouw manager goed als sturingsinstrument worden gebruikt.

De werkzaamheden zijn o.a.;

 • Bewaken, onderhouden en muteren van inkoopprijzen
 • Up-to-date houden van database van leveranciers
 • Onderhouden van externe contacten met leveranciers
 • Opmaken en versturen van nieuwsbrieven
 • Communicatie naar verschillende bedrijven en afdeling binnen TABS Holland
 • Ondersteunende werkzaamheden aan strategische en tactische inkoop

Het team

Als Inkoop Assistent maak je onderdeel uit van het team Inkoop Bouwmaterialen. Dit hechte team bestaat uit zelfstandig werkende collega’s. Je werkt vanuit Utrecht.

Jouw capaciteiten

Gezien de diversiteit van de functie zoeken we een stressbestendige collega die snel kan schakelen en goed kan werken met deadlines. Jij werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren. Je haalt veel energie uit het stroomlijnen van het proces dat van leverancier tot klant verloopt. Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde mbo opleiding
 • Drie – vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Bekendheid met ontwikkelingen in bouwmaterialen
 • Je beschikt over een uitstekende analytisch vermogen
 • Full-time beschikbaarheid

Wij bieden je

Je krijgt een uitdagende baan waarin jij jouw vakmanschap en spirit goed kwijt kunt. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief. Verder bieden wij je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Erik van Haasteren, Directeur Inkoop bouwmaterialen. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06 - 10330129. Je brief en CV kun je sturen naar willemijn.vos@tabsholland.nl onder vermelding van Inkoop Assistent.

Over de organisatie

Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok