Vacature Marketing Communicatie Expert

Heb jij een passie voor actiecommunicatie en houd je graag meerdere ballen tegelijk in de lucht? Dan bieden wij jou een mooie job, waarin jij gaat zorgen dat Jongeneel de next step gaat maken op het gebied van Marketing & Communicatie!

Wat je gaat doen bij ons

Als Marketing Communicatie Expert bij Jongeneel ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van marketing- en communicatie activiteiten. Je bent dé specialist en sparringpartner voor je interne stakeholders als het gaat om actiecommunicatie. Per campagne ben jij verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte strategie om de boodschap onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Je kunt goed plannen en organiseren, aangezien je meerdere activiteiten tegelijkertijd uitvoert. Omgaan met de druk(te) en hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van! Je signaleert proactief uitdagingen, gaat op zoek naar kansen en komt met ideeën om de communicatie van het Jongeneel merk verder te laten groeien. Key in deze functie is dat jij gaat zorgen voor een verdere professionaliseringsslag in onze actiecommunicatie, zodat wij nóg beter onze externe (maar ook interne) zichtbaarheid vergroten.

Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden;

 • Je start promotionele activiteiten, zoals acties en events op en rolt deze uit
 • Je coördineert de Jongeneel Actiefolder van A tot Z
 • Je onderhoudt contacten met interne afdelingen, leveranciers en bureaus
 • Je schrijft en redigeert teksten
 • Je ondersteunt je collega’s waar nodig

Waar ben je goed in?

Jij hebt altijd nieuwe, frisse ideeën, je wilt trends zetten en innoveren. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies en durft (gevoelige) onderwerpen ter discussie te stellen. Jij geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegen komt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt! We zijn op zoek naar iemand met: 

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Marketing of Communicatie
 • Drie - vijf jaar relevante werkervaring in een B2B-omgeving
 • Veel affiniteit met social media
 • Analytisch vermogen
 • Enthousiasme, energie, een hands-on mentaliteit en een goed gevoel voor humor
 • Een fulltime beschikbaarheid

Wij bieden jou:

Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Jouw tomeloze inzet en ambitie kun je bij ons goed kwijt. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Je krijgt veel vrijheid van je manager; jouw nieuwe initiatieven en ideeën zijn zeer welkom. Verder bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Marketing Communicatie Expert, dan kun je contact opnemen met Edo Kronenburg (Marketing & Communicatie). Hij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 030-2346263 of per mail via e.kronenburg@jongeneel.nl. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@jongeneel.nl. Vermeld in de onderwerp regel Marketing Communicatie Expert

Over Jongeneel

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok