Vacature Productmanager Bouwshop

Denk jij altijd vanuit de klant? Bepaal jij de koers, zodat klanten, leveranciers en concurrenten jou volgen? Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen en innovatie? Dan ben jij de perfecte collega voor ons!  

Wat je gaat doen bij ons als Productmanager

Als Productmanager Bouwshop bij Jongeneel ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en beheren van het gehele assortiment van de bouwshop om onze klanten maximaal te ontzorgen. Jij bent dé expert op het gebied van productmanagement en assortimentsbeleid en vertaalt dit naar concrete doelstellingen, acties en promoties. Je stelt de klanten altijd centraal; op basis van hun vraag stel jij het assortiment samen. Je draagt bij aan een technisch en financieel optimaal resultaat voor hen. Je bent continu bezig met het verbeteren van de performance van onze producten in toegevoegde waarde, voorspelbaarheid, kosten, prijs, kwaliteit en produceerbaarheid. Je begrijpt dat commercie in je bloed moet zitten. Je bent in staat om belangrijke criteria voor successen te herkennen en te bepalen en definieert vervolgens de producteisen en -wensen in samenspraak met sales en inkoop. Jouw visie op productmanagement breng je enthousiast op hen over. Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden;

  • Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van bevestigingsmaterialen en gereedschappen als een echte trendwatcher
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze handelspartners en concurrenten
  • Je maakt perfect onderbouwde rapportages en dashboards die goed te gebruiken zijn als sturingsinstrument tijdens managementbijeenkomsten
  • Je beweegt je flexibel tijdens netwerkbijeenkomsten of evenementen
  • Je brengt positieve energie en bent een verbinder

Het team

Als Productmanager Bouwshop maak je onderdeel uit van het team Productmanagement met drie andere productmanagers en twee assistent productmanagers. Je werkt vanuit Utrecht, maar je reist veel tussen de verschillende vestigingen en de verschillende leveranciers.

Jouw capaciteiten

Onderscheidend zijn en blijven in de markt vraagt om continue aanpassing en vernieuwing van ons assortiment en diensten. Met jouw kritische blik en uitstekende communicatieve vaardigheden laat jij een sterke indruk achter bij onze klanten en onze interne stakeholders. Je gaat op een adequate manier om met veranderingen en je kunt goed zelfstandig werken. De wereld van productmanagement kent voor jou geen geheimen. Je kunt mensen overtuigen en bent energiek. Je beschikt verder over: 

• Een afgeronde hbo opleiding
• Je bent bekend met de ontwikkelingen in productmanagement 
• Je bent analytisch sterk en beschikt over uitstekende inzicht in inkoop- en verkoopprocessen
• Je straalt een natuurlijke rust uit en weet verwachtingen te managen
• Fulltime beschikbaarheid

Wij bieden je

Met jouw visie en vakmanschap en spirit kun jij het merk Jongeneel uitbouwen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief in een klimaat van ondernemerschap en lef. Verder bieden wij je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional, bijvoorbeeld in onze Jongeneel Academy.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Productmanager Bouwshop, dan kun je contact opnemen met Ad Blokker (Hoofd Productmanagement & Formule). Hij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 06-51555390. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@jongeneel.nl. Vermeld in de onderwerp regel Productmanager Bouwshop.

Over Jongeneel

Jongeneel is een marktleider met een rijke historie van 220 jaar en verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen.

 


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok