Vacature SAP Consultant

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jouw expertise in SAP in veel verschillende projecten kwijt kunt? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat je gaat doen bij ons

Het werken met SAP zal de aankomende tijd explosief toenemen; dus je verveelt je niet bij ons. Eerst de overgang van een aantal van onze bedrijven naar SAP. Daarna de ondersteuning en optimalisatie ervan. Als SAP goeroe in onze organisatie ga jij in verschillende projecten ervoor zorgdragen dat SAP maximaal geïntegreerd wordt. Je bent hierbij de spil tussen de business en ICT. Je gaat met lef op zoek naar de vraag achter de vraag en bepaalt de haalbaarheid en impact ervan. Je zet het leer- en veranderproces in gang bij de klant en brengt met enthousiasme en flair het belang van SAP over de bühne. Je kunt dan denken aan het geven van knowledge sharing sessions met de interne organisatie om de nieuwste SAP tools en technieken te delen.

Jouw capaciteiten

Je moet wel van variatie houden als je voor ons komt werken, want we zijn een holding met verschillende bedrijven (bijvoorbeeld PontMeyer en Jongeneel), verschillende culturen en verschillende processen. Met jouw interpersoonlijke skills weet jij de brug te slaan tussen de verschillende bedrijven en het uniform werken met SAP. Verder ben jij de beste in je vak óf heb je de ambitie én potentie om de beste te worden. Veel van onze medewerkers zijn nog niet bekend met SAP werkmethodes, dus je bent goed in staat om met jouw analytische denkvermogen de behoeften van de klant te identificeren en te vertalen naar het gebruik van SAP.

Je beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterke ICT component
  • Enige jaren ervaring als SAP consultant, bij voorkeur in de logistiek
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Overtuigingskracht, innovatief vermogen, organisatiesensitiviteit, initiatief en vermogen tot samenwerking

Het team

Het team bestaat nu uit één SAP consultant en twee SAP ontwikkelaars. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar jou en een SAP ontwikkelaar. Je standplaats is zowel Zaandam, het hoofdkantoor van Pontmeyer, als Utrecht, het hoofdkantoor van Jongeneel.

Wij bieden je

Een full-time uitdagende en zeer afwisselende baan waar je op basis van jouw ervaring met SAP ons kunt adviseren én de organisatie naar een hoger plan kunt tillen. Wij hebben grote stappen te maken op dat vakgebied. Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst.

Verder bieden wij jou:

  • Een informele maar professionele werkomgeving
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen als professional
  • Korting op alle artikelen die we verkopen

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Allan Ritman, Teamleider Applicatie Integratie & Ontwikkeling ICT. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-27330124. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar willemijn.vos@tabsholland.nl onder vermelding van ‘SAP Consultant’.

Over de organisatie

Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door Pontmeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok