Vacature Verkoper Binnendienst Apeldoorn

Vind je het leuk om commerciële kansen te benutten en vraag te creëren bij (potentiële) klanten? En heb je gedegen kennis van bouwmaterialen en de bouwwereld? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Wat je gaat doen bij ons doen?

Als Verkoper Binnendienst ben jij hét visitekaartje van onze vestiging in Apeldoorn. Je staat onze klanten en prospects onder andere telefonisch te woord. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen en je saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg en sluit de deal! Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze buitendienst. Je zorgt ervoor dat hij perfect voorbereid op pad kan en door jou een andere grote deal kan sluiten. Door je drive en energieke persoonlijkheid haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak. Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders
  • Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes
  • Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten
  • Invoeren van in- en verkooporders
  • Klanten helpen aan de balie bij afwezigheid van je collega.

Jouw capaciteiten

Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over  commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt. Je bent geen vestigingsmanager, maar je voelt je net zo verantwoordelijk.  Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste verkoopmedewerker van Jongeneel worden! Je beschikt verder over: 

  • Een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur richting Bouwkunde
  • Commerciële werkervaring met een bewezen track record
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

De vestiging

Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Het team bestaat uit 6 medewerkers; een vestigingsmanager, een Productspecialist, 2 verkopers binnendienst, een verkoper afhaalcentrum en een vertegenwoordiger.

Wij bieden je

We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij diverse  trainingen om jouw commerciële vaardigheden te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een marktconform salaris.

Een werkdag uit het leven van

De vestiging opent om 07.00 uur; je start je computer op nadat je een rondje koffie hebt gehaald voor je collega’s.  Je vertelt je doelstelling voor de dag aan je collega’s en bedenkt samen hoe je de klanten het beste kunt adviseren. Na het werkoverleg belt de eerste potentiële klant en vertelt je over zijn bouwproject. Hij is enthousiast door jouw doortastende vragen.  Beter starten kan niet! De telefoon gaat weer en je krijgt de vraag of je een offerte wilt maken voor het maken van een tuinhuis. Je hebt al gezien dat je collega de bouwshop is ingelopen met een klant; een nieuwe klant dient zich al weer aan. Jij loopt snel naar de balie en heet de klant van harte welkom en luistert goed naar de vraag. Je adviseert de klant vervolgens over zijn eventuele aankoop. De vestigingsmanager geeft bij jou aan dat hij naar een grote klant gaat; of jij op de winkel wilt letten. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel weet jij de winkel aan het eind van de dag te sluiten en heb je de dagomzet uitgerekend. Raad eens; de hoogste omzet van de week!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Danny Haas, Vestigingsmanager. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-24895145. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Heerco Osinga, Personeelsadviseur, h.osinga@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Binnendienst Jongeneel Apeldoorn.

Over de organisatie

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.

Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 


 
Voor meer informatie kijk je op www.jongeneel.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok