Vacature Verkoper Binnendienst Woerden

Vacature       : Verkoper Binnendienst
Standplaats  : Jongeneel Woerden
Datum           : september 2016

Verkoper Haalcentrum, Woerden, 40 uur

Ben jij dat enthousiaste, commerciële en servicegerichte talent die perfect weet in te spelen op de behoeften van de klant? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Wat je gaat doen bij ons
 

Jij bent hét visitekaartje van onze vestiging in Woerden! Je bent het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten en een eerste indruk zegt alles! Je helpt de klanten in de bouwshop en het haalcentrum. Met jouw kennis van bouwmaterialen en verkoopkwaliteiten help je de klant zo goed mogelijk. Je stelt kritische vragen en zorgt ervoor dat zij tevreden de vestiging uitgaan en de volgende keer weer naar jou vragen. Verder zorg je ervoor dat het haalcentrum  er tip top uitziet, zodat de klant precies weet waar hij alles kan vinden.  Door jouw drive en energieke persoonlijkheid  haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak. Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Je zet bestellingen klaar
  • Je ontvangt goederen en controleert deze
  • Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtwagens
  • Je houdt de voorraad bij
  • Je zorgt ervoor dat de bouwshop en het haalcentrum er netjes uitzien

Jouw capaciteiten


Het spreekt voor zich dat je van aanpakken houdt. Je maakt heel makkelijk contact en je hebt een klantgerichte en commerciële instelling. Jij wil de beste verkoper van Jongeneel zijn en over vijf jaar wil jij wel de buitendienst in! Verder houd je van netheid en zorg je dat de bouwshop en het haalcentrum er altijd perfect uitzien. Je beschikt verder over: 

  • Een MBO niveau 4 diploma richting verkoop, bouwkunde, transport of logistiek
  • Uitstekende omgangsvormen
  • Een geldig heftruck certificaat

De vestiging


Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Het team bestaat uit 3 medewerkers, een vestigingsmanager en een  vertegenwoordiger.

Wij bieden je


We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij diverse  trainingen om jouw commerciële vaardigheden en productkennis te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor jouw ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een martconform salaris.


Enthousiast?


Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Jan Vlug, Vestigingsmanager Woerden. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-22986049. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar h.van.ingen@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Haalcentrum Woerden.

Over de organisatie


Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.

Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok