Vacature vestigingsmanager - Nederland

Vacature       : vestigingsmanager
Standplaats  : diverse locaties
Datum           : 1 juli 2016

Op zoek naar een uitdagende baan met eindverantwoordelijkheid?

 

Vestigingsmanager, diverse locaties, 40 uur

Ben jij een winnaar met een scherpe handelsgeest? Leg jij de lat hoog voor jezelf? Ben jij een verbindend leider, die een winnend team kan creëren? Dan zoeken wij jou!

Wat je gaat doen bij ons:

Als Vestigingsmanager ben je een op-en-top klantenman, proactief, ondernemend en verbinder  in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw  vestiging. Je bent het gezicht in de markt, de grotere klanten kennen jou persoonlijk en je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze  leiding aan je medewerkers.
 
Als leider zet jij jouw team aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt ervoor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die  hen binden aan Jongeneel. Je durft je kwetsbaar op te stellen en vraagt proactief om feedback. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en vergroot hun klantgerichtheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; door jou sluiten ze iedere dag weer mooie deals! Ook het nemen van impopulaire beslissingen hoort soms bij je werkzaamheden.
Met jouw commerciële drive haal je met het grootste gemak klanten binnen, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen. Verder houd je je bezig met; 

 • Het uitvoeren van landelijke en regionale afspraken tussen de vestigingen, regio en centrale diensten
 • Analyses maken zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages (trends, bezoek, rendement, marge, etc.)
 • De V&W-rekening, balans en het rendement van de vestiging, het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel bouwshop, loods, binnendienst en buitendienst 

Waar ben je goed in? 

Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende vestiging worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen. Ervaring in andere bedrijfstakken is welkom, zolang je maar commercieel gedreven bent en daarin een bewezen track record hebt. Wij zijn op zoek naar iemand:

 • Met een HBO werk- en denkniveau
 • Met minimaal 3 jaar werkervaring als commercieel leidinggevende
 • Die een teamplayer is 

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Het gaat alleen om locaties:

Den Helder, Zwolle en Poeldijk. 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Willemijn Vos (Recruiter) op telefoonnummer 06 -10189736. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl. Vermeld als onderwerp Vestigingsmanager en de vestiging waar je solliciteert.

Over Jongeneel

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker. Voor meer informatie over ons bedrijf: www.jongeneel.nl

Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Trefwoorden: Bedrijfsleider, Vestigingsleider, Filiaalmanager, Filiaalleider, Unitmanager.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok