Vacature Vestigingsmanager Poeldijk

Ben jij een winnaar met een scherpe handelsgeest? Leg jij de lat hoog voor jezelf? Ben jij een verbindend leider, die een winnend team kan creëren? Dan word jij onze nieuwe vestigingsmanager in Poeldijk!

Wat je gaat doen bij ons:

Als Vestigingsmanager in Poeldijk ben je een op-en-top klantenman, proactief, ondernemend en verbinder  in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw  vestiging. Je bent het gezicht in de markt, de grotere klanten kennen jou persoonlijk en je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze  leiding aan je medewerkers.
 
Als leider zet jij jouw team aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt ervoor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die  hen binden aan Jongeneel. Je durft je kwetsbaar op te stellen en vraagt proactief om feedback. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en vergroot hun klantgerichtheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; door jou sluiten ze iedere dag weer mooie deals! Ook het nemen van impopulaire beslissingen hoort soms bij je werkzaamheden.

Met jouw commerciële drive haal je met het grootste gemak klanten binnen, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen. Verder houd je je bezig met;

 • Het uitvoeren van afspraken tussen de vestigingen, de regio’s en het hoofdkantoor
 • Analyses maken zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages (trends, bezoek, rendement, marge, etc.)
 • De V&W-rekening, balans en het rendement van de vestiging, het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel bouwshop, loods, binnendienst en buitendienst

Waar ben je goed in?

Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende vestiging worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen. Ervaring in andere bedrijfstakken is welkom; zolang je maar commercieel gedreven bent en daarin een bewezen track record hebt. Wij zijn op zoek naar iemand:

 • Met een HBO werk- en denkniveau
 • Met een paar jaar werkervaring als commercieel leidinggevende in een B2B omgeving
 • Met werkervaring in de branche van hout en bouwmaterialen
 • Die een teamplayer is 
 • Die woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Wij bieden jou:

 • Een fulltime, uitdagende en afwisselende functie
 • Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Willemijn Vos (Recruiter) op telefoonnummer 06 -10189736. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl. en vermeld als onderwerp Vestigingsmanager Poeldijk.

Over Jongeneel

Jongeneel is een marktleider met een rijke historie van 220 jaar en verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok