Vacature Vestigingsmanager Zwolle

Als Vestigingsmanager in Zwolle ben je een op-en-top klantenman, proactief, ondernemend en verbinder in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw vestiging. Je bent het gezicht in de markt, de grotere klanten kennen jou persoonlijk en je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan je medewerkers.
Als leider zet jij jouw team aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt ervoor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die hen binden aan Jongeneel. Je durft je kwetsbaar op te stellen en vraagt proactief om feedback. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en vergroot hun klantgerichtheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; door jou sluiten ze iedere dag weer mooie deals! Ook het nemen van impopulaire beslissingen hoort soms bij je werkzaamheden.

Met jouw commerciële drive haal je met het grootste gemak klanten binnen, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen.

Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het uitvoeren van afspraken tussen de vestigingen, de regio’s en het hoofdkantoor;· 
 • Aanalyses maken zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages (trends, bezoek, rendement, marge, etc.);
 • de V&W-rekening, balans en het rendement van de vestiging, het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel bouwshop, loods, binnendienst en buitendienst.


Wie zoeken wij?


Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende vestiging worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen. Ervaring in andere bedrijfstakken is welkom, zolang je maar commercieel gedreven bent en daarin een bewezen trackrecord hebt.

Voor het ideale profiel verwachten wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • een aantal jaar werkervaring als commercieel leidinggevende in een B2B omgeving;
 • ervaring in de branche van hout en bouwmaterialen;
 • een teamplayer, woonachtig in de omgeving van Zwolle.

Werkgebied
Voor deze functie ben je actief op de vestiging in Zwolle.

Het aanbod


Werken binnen Jongeneel houdt in dat je werkt met een tastbaar product en met een duidelijk doel voor ogen. De focus van Jongeneel is gericht op groei van de organisatie en groei van het individu. Jongeneel is zich bewust van het feit dat zonder de groei van de medewerkers, de groei van de organisatie niet kan plaatsvinden. Zij besteedt dan ook veel aandacht aan het afstemmen van de behoeften van de organisatie op de behoeften van de individuele medewerker. 

Jongeneel biedt hiernaast o.a.:

 • Een goed vast salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (opvraagbaar bij AV);
 • een fulltime, uitdagende en afwisselende functie;
 • een professionele en informele werkomgeving waar op een prettige manier met elkaar
 • wordt samengewerkt;
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in de nieuwe Jongeneel Academy.

 

Interesse/ solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de oranje button).


Contactgegevens

AV Werving & Selectie, T.a.v. Cristel de Graaf, Ruimtesonde 19, 3824 MZ Amersfoort,

T: 033-2860150, M: 06-41810963, E: mail@avdiensten.nl, I: www.avdiensten.nl.         


Sollicitatieprocedure

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het 1e gesprek zal plaatsvinden bij AV Werving & Selectie in Amersfoort en het 2e en 3e gesprek bij Jongeneel in Utrecht. Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Psychologische testen, een diploma- en/ of loonstrookcheck kunnen onderdeel uitmaken van dit traject. Het is de intentie om in mei deze vacature succesvol te hebben ingevuld. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok