Hulpkracht bij een groothandel in hout- en bouwmaterialen

Ben jij op zoek naar een stoere en afwisselende bijbaan? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie!

Inhoud

Als hulpkracht bij Jongeneel ondersteun je jouw collega’s op de vestiging met gevarieerd werk. Je bent verkoopmedewerker, caissière en magazijnmedewerker tegelijk. Je helpt de klanten zo goed mogelijk en zorgt ervoor dat zij tevreden de winkel uitgaan en de volgende keer weer naar jou vragen. Verder zorg je ervoor dat de loods er opgeruimd uitziet. En je mag op een heftruck rijden! De werksfeer is goed, geen dag is hetzelfde én je verdient lekker bij. Verder bestaat het werk uit de volgende werkzaamheden;

  • Bestellingen klaarzetten
  • Bijhouden van voorraden en schappen
  • Invoeren van afhaalbonnen
  • Goederencontrole bij afhaalklanten
  • Klanten adviseren met hun aankopen

Wat biedt jij ons?

Je volgt een opleiding en bent op zoek naar een bijbaan. Affiniteit met hout- en bouwmaterialen is handig maar niet noodzakelijk. Je bent vol energie om samen met je collega’s een vestiging te runnen en vindt het leuk om klanten te helpen. Daarnaast beschik je over:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een geldig heftruck certificaat zou fijn zijn, maar hoeft niet per se, we leren het je graag

Wat bieden wij jou?

Je werkt voornamelijk op zaterdag; je start de dag om 07.00 uur en je werkt door tot 12.00 uur. Je kunt ook doordeweeks werken, of bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties. We houden daarbij rekening met je lesrooster, want we willen graag dat jij afstudeert. Wij geven onze talenten graag een kans; veel van onze medewerkers zijn inmiddels doorgegroeid naar andere functies. Als jij ambities hebt en laat zien wat je kunt, dan zijn er volop kansen voor jou! Naast een goed all-in uurloon bieden we leuke extra's, zoals personeelskorting.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de vestiging waar je graag wilt werken.

Amsterdam (020-6825805)
Eindhoven 040-2115090)
Zwaagdijk (0228-512177)
Maastricht (043-6018170)
Tilburg (013-5434680)
Woerden (0348-412032)

Je CV kun je sturen naar het mailadres van de betreffende vestiging. Dit kun je vinden op https://www.jongeneel.nl/vestigingen onder vermelding van Hulpkracht en de vestiging waar je zou willen werken.

Waar ga jij werken?

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. In 2017 bestaan wij 220 jaar en hebben meer dan ooit aandacht voor vernieuwing. Wij zijn een klantgerichte organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok