TERUG

Operationeel manager Noord - West

Als Manager Operations initieer en ondersteun je de regiodirectie en het vestigingsmanagement bij het creëren van structuur en resultaatsverbetering op het gebied van assortiment, voorraad, pricing, logistiek en voorkomende projecten. Je bent de aanjager van de verbetering van bovengenoemde processen, en commercieel onderlegd. Landelijk bied je ondersteuning bij diverse projecten en ontwikkeling van de organisatie   (b.v. assortiment).

Als Manager Operations zet jij ook jouw teamleden aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt er o.a. voor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die  hen binden aan Jongeneel..
Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; mede door jou sluiten ze iedere dag weer mooie deals! Met jouw commerciële drive zorg je voor het optimaliseren van de klanttevredenheid, wij maken van klanten echte fans!.  Daarnaast ben je de spil tussen het servicekantoor en de vestigingen.

Waar ben je goed in?

Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende regio worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen.

Wij zijn op zoek naar iemand:


•    Met een HBO werk- en denkniveau, bedrijfseconomie/ commerciële economie
•    Ruime relevante ervaring, ervaring met de bouw- c.q. houtwereld is een absolute pré
•    Met uitstekende beïnvloedings- en adviesvaardigheden
•    Die een teamplayer is 
•    Die woonachtig is in de omgeving van Noord of Zuid Holland

Wij bieden jou:

•    Een fulltime, uitdagende en afwisselende functie
•    Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
•    Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
•    Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
•    Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden?

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met John Veerman (Regiodirecteur Noord West) op telefoonnummer 06 -14304019. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar a.nieuwenbroek@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Manager Operations regio Noord West Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok