Van Vuuren Deuren

 

VAN VUUREN DEUREN

Van Vuuren Grou BV is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren Grou BV is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren.

Assortiment deuren:

  • Standaard Utiliteitsdeuren
  • Brandwerende deuren
  • Geluidswerende deuren
  • In- en uitbraakwerende deur
  • Stralingswerende deuren
  • Vochtwerende deuren
  • Kogelwerende deuren
  • Hotelkamerdeuren
  • Woningtoegangsdeuren
  • Buitendeuren 

Van Vuuren app

Op zoek naar de juiste brandwerende of geluidswerende utiliteitsdeur? Download dan de van Vuuren app en u bent altijd en overal op de hoogte van alle mogelijkheden. Ter plekke met de klant de meest geschikte deur vinden was nog nooit zo makkelijk.
 

RED (Rap Een deur): HPL deuren binnen 15 werkdagen geleverd!
Van Vuuren RED biedt de mogelijkheid om een breed scala aan HPL-deuren te leveren binnen een
maximale levertijd van 15 werkdagen! Om de keuze te vergemakkelijken is in samenwerking met Formica Group een range HPL beschikbaar gesteld voor dit concept. Deuren uit de RED range zijn in basis leverbaar in verschillende kleuren en houtmotieven. Op aanvraag zijn ook andere kleuren leverbaar met een verkorte levertijd.
Klik hier voor de brochure  

Picus Exterior concept
PicusExterior biedt een buitendeur met de vele voordelen van HPL. In samenwerking met Resoplan kan een breed assortiment in HPL decoren beschikbaar worden gesteld. Met PicusExterior heeft u een passend alternatief op de traditionele schilderwerk deur.
Klik hier voor de brochure  

PicusElement
Van Vuuren presenteert u de PicusElement oplossing, een oplossing voor de functionele utiliteitsdeur. Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoefte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement heeft  u altijd een top kwaliteit product door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.  In combinatie met het RED concept wordt u, ook met spoed, maximaal ontzorgt: Just in time!
Klik hier voor de brochure

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Een onderneming onderneemt maatschappelijk verantwoord wanneer de activiteiten bewust gericht zijn op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Daarin wordt steeds opnieuw een zorgvuldige balans gezocht.

Van Vuuren richt zich op deze manier op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. MVO is voor ons een integrale visie op ondernemerschap. Nu en in de toekomst. Alle producten van Van Vuuren zijn dan ook leverbaar onder FSC certificaat.

Breeam

De kracht van de keten
Het bevorderen van duurzaamheid slaagt alleen als iedereen in de keten daar aan bij wil dragen. Het is een gezamenlijk belang om dit in georganiseerd verband te laten plaatsvinden. Van Vuuren is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten, die zich actief bezig houdt met duurzaamheid in de breedste zin van het woord en meedoet in het opstellen van LCA’s en geharmoniseerde methodes.

Inzicht in materiaalgebruik
In dat kader past de ontwikkeling van Breeam en het toepassen daarvan in ons beleid en dat van de NBvT. Immers, materialen zijn een essentieel onderdeel van onze gebouwde omgeving. Welk materiaal wordt gebruikt is in grote mate bepalend voor de schade die een gebouw toebrengt aan zijn omgeving en het milieu. Het is daarom erg belangrijk dat inzichtelijk is welke materialen welke eigenschappen hebben. Zo wordt een zo optimaal mogelijke invulling gegeven aan de materialisatie van een gebouw.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok