Velux

velux ramen

 

VELUX geeft dromen de ruimte

Al meer dan 70 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak.

VELUX-producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te wonen en werken. Ze geven terug aan de omgeving door zeer energie-efficiënt te zijn. Tijdens de levensduur genereren VELUX-daglichtsystemen meer energie dan het kost om ze te produceren.

VELUX biedt een uitgebreid aanbod in daglichtoplossingen en services:

  • Dakramen & daglichtsystemen
  • Lichtkoepels en daglichtspots
  • Modulaire lichtstraten voor utiliteitsgebouwen
  • Gootstukken & installatieproducten
  • Raamdecoratie, zonwering & rolluiken
  • Intelligente bedieningssystemen

Alle VELUX-producten worden aan grondige en extreme tests onderworpen in het unieke VELUX Testcentrum in Denemarken. Dakramen en lichtkoepels worden blootgesteld aan zware regenbuien, extreem lage en hoge temperaturen, ultrasone geluidsgolven en krachtige bewegingen.

Raamdecoratieproducten worden honderden keren geopend en gesloten en blootgesteld aan uv-stralen. Dit alles om een kwalitatief goed product te maken waar de gebruiker jaren plezier van heeft.

 

Hieronder ziet u hoe VELUXzijn producten test:

Duurzame materialen 

In de verschillende VELUX fabrieken wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo is al het hout in onze dakramen gecertificeerd en dus gegarandeerd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Maar ook het verpakkingsmateriaal en het logistieke proces worden continu geoptimaliseerd om zo efficiënt en milieuvriendelijk te kunnen zijn.

Het zit in de details

Niet alleen de dakramen, maar ook alle accessoires en raamdecoratie zijn ontworpen voor een langdurig en duurzaam leven. Zo zijn VELUX verduisterende rolgordijnen voorzien van zijgeleiding met zwart gespoten binnenzijde, het Oeko-Tex® keurmerk voor verantwoord textiel, en zijn ze intensief getest om jarenlang gebruik te garanderen. Zo worden raamdecoratieproducten in het VELUX Testcentrum getest door ze ruim 25.000 keer mechanisch te openen en te sluiten.

De VELUX montagebedrijf app

Inspireer, informeer en adviseer uw klanten op de allerbeste manier met de VELUX montagebedrijf App.
De VELUX montagebedrijf App is een tool die u toegang geeft tot inspirerende foto's, videofilms, daglichtsimulaties en productdemonstraties. Met deze app kunt u uw klanten optimaal inspireren, informeren en adviseren over de beste daglichtoplossing voor hun woon- of werkruimte.

Naast  inspirationele materialen krijgt u ook de beschikking over de meest recente en actuele montagehandleidingen, brochures, technische specificaties en tools om u en uw klanten te helpen bij het vinden van de meest ideale daglichtoplossingen. 

Ga naar de montagebedrijf app

 

De VELUX waaier: een handige keuzehulp

Met de VELUX waaier helpt u uw klanten bij het maken van hun keuze voor de juiste producten
voor elk type dak. Haal ‘m gratis op bij uw Jongeneel vestiging of vraag hem hier aan!

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok