TERUG

Verkoper afhaalcentrum Jongeneel Hengelo

Ben jij dat enthousiaste, commerciële en servicegerichte talent die perfect weet in te spelen op de behoeften van de klant? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Jij bent hét visitekaartje van onze vestiging in Hengelo! Je bent het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten en een eerste indruk zegt alles! Je helpt de klanten in de bouwshop en het haalcentrum. Met jouw kennis van bouwmaterialen en verkoopkwaliteiten help je de klant zo goed mogelijk. Je stelt kritische vragen en zorgt ervoor dat zij tevreden de vestiging uitgaan en de volgende keer weer naar jou vragen. Verder zorg je ervoor dat het haalcentrum  er tip top uitziet, zodat de klant precies weet waar hij alles kan vinden.  Door jouw drive en energieke persoonlijkheid  haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak. Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden:
•    Je zet bestellingen klaar
•    Je ontvangt goederen en controleert deze
•    Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtwagens
•    Je houdt de voorraad bij
•    Je zorgt ervoor dat de bouwshop en het haalcentrum er netjes uitzien


Jouw capaciteiten


Het spreekt voor zich dat je van aanpakken houdt. Je maakt heel makkelijk contact en je hebt een klantgerichte en commerciële instelling. Verder houd je van netheid en zorg je dat de bouwshop en het haalcentrum er altijd perfect uitzien. Je beschikt verder over: 

•    Een MBO niveau 4  diploma richting verkoop, bouwkunde, transport of logistiek
•    Uitstekende omgangsvormen
•    Een geldig heftruck certificaat
 

Het team


Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Het team bestaat uit 3 medewerkers, een vestigingsleider en een  vertegenwoordiger.
 

Wij bieden je


We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij diverse  trainingen om jouw commerciële vaardigheden en productkennis te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor jouw ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een martconform salaris.


Enthousiast?


Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Erik van Dijk, Vestigingsleider Hengelo. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-81339337. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar h.osinga@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Afhaalcentrum Hengelo.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok