TERUG

Verkoper binnendienst Eindhoven

Vind je het leuk om commerciële kansen te spotten en vraag te creëren bij (potentiële) klanten? En heb je gedegen productkennis van de bouwwereld? Dan kunnen wij haast niet wachten om kennis te maken met jou!

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.
 
Wat je gaat doen bij ons
Als Verkoper Binnendienst ben jij hét visitekaartje van onze vestiging in Eindhoven. Je staat onze klanten en prospects onder andere telefonisch te woord. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen en je sales kwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg en sluit de deal! Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze vertegenwoordiger. Je zorgt ervoor dat hij perfect voorbereid op pad kan en door jou een andere grote deal kan sluiten. Aangezien je over een helikopterview beschikt, leg je makkelijk verbinding tussen de verschillende afdelingen binnen de vestiging waardoor je targets op het gebied van klanttevredenheid, omzet- en rendement en servicelevel met gemak behaalt.

Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden:
•    Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders;
•    Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes;
•    Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten;
•    Invoeren van in- en verkooporders;
•    Klanten helpen aan de balie bij afwezigheid van je collega. 

Jouw capaciteiten
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële,- en klantgerichte vaardigheden bezit. Je bent geen vestigingsmanager, maar je voelt je wel verantwoordelijk. Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste verkoper binnendienst van Jongeneel worden! Je beschikt verder over:
•    MBO werk- en denkniveau;
•    Relevante werkervaring binnen de houthandel en/of bouwmaterialenhandel;
•    Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Team
Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het wateren werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen.
 
Wij bieden je
We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel-Academy bieden wij genoeg trainingen om jouw materialenkennis en sales-skills te vergroten. Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
 
Een werkdag uit het leven van

Je start je computer op nadat je een rondje koffie hebt gehaald voor je collega’s.  Je vertelt je doelstelling voor de dag aan je collega’s en bedenkt hoe je de klanten het beste kunt adviseren. De vestiging opent om 7 uur en jouw eerste klant belt. Je geeft hem advies over het toepassen van het product. Je klant is direct overtuigd en slaat steil achterover van jouw doortastende vragen.  Beter starten kan niet! De telefoon gaat weer en je krijgt de vraag of je een offerte wilt maken voor een lokale aannemer die bezig is met een bouwproject bij jou in de buurt. Je hebt al gezien dat jouw collega de winkel is ingelopen met een klant; een nieuwe klant dient zich al weer aan. Jij loopt snel naar de balie en adviseert de klant over zijn eventuele aankoop. De vestigingsmanager geeft bij jou aan dat hij naar een grote klant gaat; of jij op de winkel wilt letten. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel weet jij de winkel aan het eind van de dag te sluiten en heb je de dagomzet uitgerekend. Raad eens; de hoogste omzet van de week!

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden, dan kunnen wij niet wachten om jouw cv te ontvangen! Wil je toch eerst wat meer informatie hebben, dan kan je contact opnemen met Harm van Essen (Vestigingsmanager), telefoonnummer 040 - 211 50 90.  Jouw sollicitatie, vergezeld van een cv en korte motivatie, ontvangen wij graag op e-mailadres solliciteren@jongeneel.nl, onder vermelding van Verkoper Binnendienst met vacaturenummer 2018.12.28.04.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok