TERUG

Verkoper binnendienst Amsterdam

Als Verkoper Binnendienst ben jij hét visitekaartje van onze vestiging in Amsterdam. Je staat onze klanten en prospects onder andere telefonisch te woord. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen en je saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg en sluit de deal! Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze vertegenwoordiger. Je zorgt ervoor dat hij perfect voorbereid op pad kan en door jou een andere grote deal kan sluiten.  Aangezien je over een helikopterview beschikt, leg je makkelijk verbinding tussen de verschillende afdelingen binnen de vestiging waardoor je targets op het gebied van klanttevredenheid, omzet- en rendement en servicelevel met gemak behaalt. Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden; 

Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders

Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes

Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten

Invoeren van in- en verkooporders

Klanten helpen aan de balie bij afwezigheid van je collega

Jouw capaciteiten

Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële,- en klantgerichte vaardigheden bezit. Je bent geen vestigingsmanager, maar je voelt je wel verantwoordelijk.  Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste verkoper binnendienst van Jongeneel worden! Je beschikt verder over:  

MBO werk- en denkniveau

Relevante werkervaring binnen de houthandel en/of bouwmaterialenhandel

Uitstekende communicatieve vaardigheden

Het team

Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. 

Wij bieden je

We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel-academy bieden wij genoeg trainingen om jouw materialenkennis en sales-skills te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met John Veerman, Regiodirecteur Noord-West. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-14304019. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Anne Nieuwenbroek, HR Adviseur, a.nieuwenbroek@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Binnendienst Jongeneel Amsterdam.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok