TERUG

Verkoper binnendienst HVI (Ouderkerk ad IJssel)

Vind je het leuk om commerciële kansen te spotten en vraag te creëren bij (potentiele) klanten? En heb je gedegen productkennis van de bouwwereld en is de hout verwerkende industrie je niet vreemd  ? Dan ben jij de ideale kandidaat!  

Wat je gaat doen bij ons

Als Verkoper Binnendienst ben jij ons visitekaartje .  Je staat de  klanten en prospects telefonisch te woord.  Met jouw kennis en ervaring van houtbewerking, hout,  plaat- en bouwmaterialen en je saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan de wensen van klanten. Je stelt kritische vragen, neemt twijfels weg en sluit de deal! Daarnaast ben je een belangrijke  schakel tussen de klant en onze vertegenwoordiger. Je zorgt ervoor dat hij goed  voorbereid op pad kan en daardoor een deal kan sluiten.  Aangezien je over een brede  kennis beschikt, leg je makkelijk verbinding tussen de verschillende afdelingen waardoor je targets op het gebied van klanttevredenheid, omzet- en rendement en servicelevel behaalt. Daarnaast houd je je ook voor een belangrijk deel  bezig  met de volgende werkzaamheden;

  • Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders
  • Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes
  • Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten
  • Invoeren van in- en verkooporders

 

Jouw capaciteiten

Je moet beschikken over  een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële,- en klantgerichte vaardigheden bezitten. Je bent geen manager, maar je voelt je wel verantwoordelijk.  Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren.  Je beschikt verder over:  

  •  MBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring binnen de houthandel en/of houtverwerkende industrie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Het team

Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Het team bestaat uit 15 medewerkers; 1 hoofd verkoop binnendienst , 8 verkopers binnendienst, en 6 accountmanagers.

Wij bieden je

We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In de  Jongeneel-academy bieden wij genoeg trainingen om jouw materialenkennis en sales-skills te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Stephan de Vos, Hoofd verkoop binnendienst. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-57879069. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Leen Pols, Personeelsadviseur, l.pols@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Binnendienst HVI. 

Over de organisatie

Heuvelman Hout is een zusje van Jongeneel.  Heuvelman hout importeert,  verkoopt , distribueert en bewerkt hout en plaatmaterialen en is onderdeel van de Timber  and  Building  Supplies Holland(TABSHOLLAND). Wij bewerken op klant specifieke wens en zijn specialist in maatwerk wat betekent dat er  voor iedere klant een oplossing geboden wordt. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in  het vaandel.   Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de o.a. de houtverwerkende industrie. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject.  Heuvelman doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise  en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons omdat ervaren dat Heuvelman een duidelijke toegevoegde waarde heeft. . We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking  niet alleen efficiënter maar ook leuker.


Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok