TERUG

Verkoper binnendienst Sneek

Voor onze vestiging in Sneek zoeken we een enthousiaste, gemotiveerde verkoper binnendienst die affiniteit heeft met de houthandel en/of bouwmaterialenhandel. Ben jij de teamspeler die het leuk vindt om commerciële kansen te spotten bij (potentiele) klanten? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Wat je gaat doen bij ons

 
Jij bent hét visitekaartje van onze vestiging! Je bent het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten en een eerste indruk zegt alles! Je helpt de klanten in de bouwshop en het haalcentrum én staat klanten telefonisch te woord. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen en je saleskwaliteiten de klant zo goed mogelijk te helpen. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg en sluit de deal! Verder zorg je ervoor dat de shop er tip top uitziet, zodat de klant precies weet waar hij alles kan vinden en ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze accountmanager. 
 

Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden:

 
Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders;
Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes;
Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten;
Invoeren van in- en verkooporders.
 

Jouw capaciteiten

 
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële,- en klantgerichte vaardigheden bezit. Je bent geen vestigingsleider, maar je voelt je wel, samen met de rest van het team, verantwoordelijk.  Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste verkoper binnendienst van Jongeneel worden!
 

Je beschikt verder over:  

 
MBO werk- en denkniveau;
Affiniteit met de houthandel en/of bouwmaterialenhandel;
Uitstekende communicatieve vaardigheden;
De juiste kandidaat is een teamspeler, proactief en heeft een flexibele instelling.
 

Het team

 
Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. 
 

Wij bieden je

 
We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer. In onze Jongeneel-academy bieden wij genoeg trainingen om jouw materialenkennis en sales-skills te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
 

Enthousiast?

 
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Binnie Bouius , Vestigingsmanager Jongeneel Sneek. Zij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-51270424 Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Heerco Osinga, 
HR Adviseur, h.osinga@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Binnendienst B/
Jongeneel Sneek.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok