Vacature vertegenwoordiger Jongeneel Hengelo

Rust jij niet voor je de perfecte deal hebt gesloten? Neem jij initiatief en is de hoogste kwaliteit jouw standaard? Dan word jij één van onze nieuwe collega’s voor onze vestiging in Hengelo.

Wat ga je doen als Vertegenwoordiger?

Als Vertegenwoordiger bij Jongeneel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hout-, plaat en bouwmaterialen. Je gaat actief aan de slag met het versterken en verbreden van de huidige klantrelaties en verbindt nieuwe klanten aan ons bedrijf. Door jouw perfecte voorbereiding en kritische vragen weet je precies wat er speelt bij de klant, waar de behoefte ligt en hoe je de klanten kan ontzorgen door voor hen meerwaarde kunt creëren. Bij al deze werkzaamheden krijg je alle ruimte om zelf in te vullen hoe je jouw targets gaat behalen zonder dat je de strategie en de daarbij behorende doelen van Jongeneel uit het oog verliest. Je houdt je verder bezig met de volgende werkzaamheden; 

  • Je stelt in samenwerking met je vestigingsmanager een accountplan op
  • Je onderhandelt omtrent afnamekwantum
  • Je werkt nauw samen met de binnendienst;
  • Je bespreekt de door de binnendienst opgestelde contract
  • Je houdt ontwikkelingen en trends bij binnen het vakgebied en anticipeert hierop

Jouw capaciteiten

Je bent representatief en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij hét visitekaartje voor Jongeneel Hengelo. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt; dit kun je ook aantonen. Verder ben je zelfkritisch, jij wilt jouw performance altijd verbeteren; omdat je de beste wilt zijn!

Verder  beschik je over

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Relevante en recente werkervaring in de buitendienst (B2B), bouwkundige kennis en sterke affiniteit met de bouw
  • Rijbewijs B

Wij bieden jou

Je gaat deel van een vestiging waarvan de plannen zeer ambitieus zijn. Je kunt bij ons scoren samen met je collega’s in een ongedwongen werksfeer. In de Jongeneel  Academy krijg je de kans om jouw sales skills en productkennis te vergroten. En die kan je meteen inzetten want er is genoeg ruimte voor jouw initiatieven en ideeën. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Erik van Dijk, Vestigingsleider Jongeneel Hengelo. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-81339337. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Heerco Osinga, Personeelsadviseur, h.osinga@jongeneel.nl onder vermelding van Vertegenwoordiger Jongeneel Hengelo.

De organisatie

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.
 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok