TERUG

Vestigingsmanager Deventer

Als Vestigingsmanager in Deventer ben je een op-en-top klantenman, proactief, ondernemend en verbinder  in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw  vestiging. Je bent het gezicht in de markt, de klanten kennen jou persoonlijk en je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan 1 Accountmanager en een team van 5 medewerkers op de binnendienst.

Als leider zet jij jouw teamleden aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt ervoor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die  hen binden aan Jongeneel. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en vergroot hun klantgerichtheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; mede door jou helpen ze de klant iedere dag weer mooie orders rond te maken. Met jouw commerciële drive weet je met gemak klanten aan je te binden, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen.
 

Verder houd je je bezig met;

 
De uitvoering van afspraken tussen de vestigingen, de regio’s en het hoofdkantoor
Analyses maken zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages (trends, bezoek, rendement, marge, etc.)
De V&W-rekening, balans en het rendement van de vestiging, het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel bouwshop, loods, binnendienst en buitendienst
 

Waar ben je goed in?

 
Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende vestiging worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen. Ervaring in een B2B-omgeving is een must. Daarnaast ben je commercieel gedreven en heb je een bewezen track record.
 

Wij zijn op zoek naar iemand:

 
Met een HBO werk- en denkniveau
Met een paar jaar werkervaring als commercieel leidinggevende, maar ook als je als accountmanager toe bent aan een vervolgstap kun je reageren 
Die een teamplayer is  
Die woonachtig is in de omgeving van Deventer
 

Wij bieden jou:

 
Een fulltime, uitdagende en afwisselende functie
Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Enthousiast geworden?

 
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Cor Boeve (Regiodirecteur Noord Oost) op telefoonnummer 06 -51607184. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Vestigingsmanager Deventer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok