TERUG

Vestigingsmanager Jongeneel Nijmegen

Ben jij een winnaar met een scherpe handelsgeest? Leg jij de lat hoog voor jezelf? Ben jij een verbindend leider, die een winnend team kan creëren? Dan word jij onze nieuwe vestigingsmanager in Nijmegen!

Als Vestigingsmanager in Nijmegen ben je een op-en-top klantenman, proactief, ondernemend en verbinder  in één. Je bent eindverantwoordelijk voor de winstgevendheid en functioneren van jouw  vestiging. Je bent het gezicht in de markt, de grotere klanten kennen jou persoonlijk en je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan 1 vertegenwoordiger, 3 verkopers binnendienst en 2 verkopers afhaalcentrum.
 
Als leider zet jij jouw teamleden aan om iedere dag betere resultaten te behalen. Je zorgt ervoor dat zij op zoek blijven gaan naar wat (potentiële) klanten nodig hebben en dat zij oplossingen aandragen die  hen binden aan Jongeneel. Je durft je kwetsbaar op te stellen en vraagt proactief om feedback. Je begeleidt, coacht en stimuleert je medewerkers op basis van hun talenten en vergroot hun klantgerichtheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; door jou sluiten ze iedere dag weer mooie deals!
Met jouw commerciële drive haal je met het grootste gemak klanten binnen, maar je voert ook marketingacties uit om je omzet te vergroten. Je neemt het initiatief en stelt zelf ook plannen op om je verkoopdoelstellingen te behalen. Verder houd je je bezig met;
 
•    De uitvoering van afspraken tussen de vestigingen, de regio’s en het hoofdkantoor
•    Analyses maken zoals klantrendement, omloopsnelheid van de voorraad en commerciële rapportages (trends, bezoek, rendement, marge, etc.)
•    De V&W-rekening, balans en het rendement van de vestiging, het realiseren van het budget en uitvoering van het jaarplan voor zowel bouwshop, loods, binnendienst en buitendienst
 

Waar ben je goed in?


Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. Je wil de best draaiende vestiging worden! Je bent een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Je bent zelfkritisch en evalueert continu je eigen prestaties. Je signaleert kansen en weet ze te vertalen in concrete plannen. Ervaring in een B2B-omgeving is een must. Daarnaast ben je commercieel gedreven en heb je een bewezen track record. Wij zijn op zoek naar iemand:

•    Met een HBO werk- en denkniveau
•    Met een paar jaar werkervaring als commercieel leidinggevende, maar ook als je accountmanager bent en toe bent aan een vervolgstap kun je reageren
•    Die een teamplayer is 
•    Die woonachtig is in de omgeving van Nijmegen
 

Wij bieden jou:


•    Een fulltime, uitdagende en afwisselende functie
•    Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
•    Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
•    Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
•    Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Enthousiast geworden?


Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Vincent Meeuwissen (Regiodirecteur Zuid) op telefoonnummer 06 -20495686. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.frosters@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Vestigingsmanager Nijmegen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok