Werzalit

werzalit

 


Gevel

Werzalit gevelsystemen -  innovatieve vormgeving van gebouwen

Weersbestendigheid en duurzaamheid zijn, naast de optiek, doorslaggevende criteria voor een gevel. Met innovatieve materialen biedt Werzalit duurzaam mooie gevels die zich onderscheiden door hun bestendigheid tegen klimaatsinvloeden.

Selekta gevelprofiel - indrukwekkend veelzijdig

Selekta biedt vrijwel onbegrensde vormgevingsmogelijkheden. Het selekta gevelprofiel kan verticaal, horizontaal, diagonaal of – door gebruik van een speciale klembevestiging – ook met het klassieke potdekseleffect gemonteerd worden. Het robuuste acrylaatoppervlak in de houtstructuur met fijne poriën staat voor duurzaamheid, weersbestendigheid en minimale onderhoudswerkzaamheden.

De voordelen op een rijtje:

 • Verticaal, horizontaal, diagonaal of in klassiek potdekselsysteem monteerbaar
 • Meer dan 50 aantrekkelijke kleuren, 8 houtdecors
 • PEFC-gecertificeerd
 • 10 jaar garantie
Selekta Gevelprofiel kleuren en decors
 


 

Siding gevelprofiel - klassieke vorm, moderne uitstraling

Het siding gevelprofiel wordt uitsluitend horizontaal gemonteerd en laat het klassieke potdekseleffect zien. Naar gelang de toepassing als geveldeel of als volledige siding geeft Siding het gebouw een klassieke of modern gezicht. De geprefabriceerde overlappende stootverbindingen in de lengte vormen gesloten  voegen en maken daarnaast een vormgeving van de gevel mogelijk zonder al te veel zaagrestanten.

Naast siding 152 biedt Werzalit nu ook siding 202 aan. Met zijn grote dekbreedte van 202 mm biedt het een bijzonder goede stabiliteit en isolatie.

De voordelen op een rijtje:

 • Horizontale montage met klassiek potdekseleffect
 • Meer dan 50 aantrekkelijke kleuren
 • Lange tijd niet opnieuw schilderen
 • Snel, rendabel, gemakkelijk monteren
 • Handige profiellengtes – kan door één persoon gemonteerd worden
 • PEFC-gecertificeerd
 • 10 jaar garantie
Siding Gevelprofiel kleuren en decors
 


De Selekta en Siding gevelprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en decors:

Vensterbanken

Werzalit vensterbanken -  accenten plaatsen in hoogwaardige kwaliteit

Nieuwbouw of renovatie – een vensterbank moet in bouwfysisch opzicht aan de hoogste eisen voldoen. Werzalit vensterbanken worden in een gepatenteerd proces als hogedrukvormen geproduceerd. Ze zijn vormstabiel, bestand tegen bouwvocht en hebben een lange levensduur.
Werzalit vensterbanken worden geleverd in standaardafmetingen maar projectmatig maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Exclusiv vensterbank – klassiek, mooi van vorm

De 34 mm dikke geïntegreerde vormkant verleent de eersteklas Exclusiv vensterbank het klassieke uitzien. Verschillende  kleuren, decors en drie verschillende oppervlakken maken het realiseren van individuele ideeën in ruimtelijke vormgeving mogelijk. Door materiaaleigenschappen als robuustheid, vormstabiliteit en onderhoudsvriendelijkheid is deze vensterbank geschikt voor zowel particuliere als openbare objecten.

Expona vensterbank – de vensterbank met het heldere design

Innemen stoer, elegant en mooi van vorm: dat is de nieuwe Expona vensterbank, een uitbreiding van het Werzalit vensterbankprogramma. De Expona vensterbank heeft een rechte voorkant met ABS-coating in meubelkwaliteit. De voorkant is zowel in dezelfde als in een contrasterende kleur verkrijgbaar, met contrasterende decors of- geheel nieuw – in multiplex-optiek.

Compact vensterbank – rechtlijning, modern

De Compact vensterbank toont met haar markante afkanting aan de voorkant en haar slanke verschijningsvorm een actuele, rechtlijnige look. De compact vensterbank zorgt voor atmosfeer en accentueert woon- en werkruimtes met zachte pastelnuanences of krachtige kleuren. 


 

 

 

 

Vensterbanken kleuren en decors
 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok