text.skipToContent text.skipToNavigation

Plaatmateriaal kopen?

Plaatmateriaal kopen bij Jongeneel

Jongeneel levert een breed assortiment aan plaatmaterialen van de allerhoogste kwaliteit. Wij zijn al meer dan 220 jaar specialist en groothandel op het gebied van hout en plaat. Ons plaatmateriaal is geschikt voor iedere klus of bouwproject en standaard uit voorraad verkrijgbaar.

Bestel jouw plaatmateriaal eenvoudig via de webshop. En heb je voor 13:00 uur besteld? Dan worden de platen de volgende werkdag bij jou bezorgd!

Verschillende soorten plaatmateriaal

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan houten platen. Wij hebben plaatmateriaal voor verschillende toepassingsgebieden. Wij verkopen platen voor vloeren, wand, plafond, daken en andere constructies. Naast watervast multiplex, verkopen wij ook betonkisting en platen speciaal bedoelt voor buiten zoals exterieur multiplex en gevelkleding.

Bekende houten plaatsoorten die wij in ons assortiment hebben:

✓ OSB platen
✓ Underlayment
✓ MDF
✓ Multiplex exterieur
✓ Spaanplaat
✓ Betonplex
✓ Boeidelen

Verantwoord hout bij Jongeneel 

Jongeneel verkoopt houten plaatmateriaal dat uitsluitend duurzaam is verkregen. Alle houten platen zijn gecertificeerd en hebben het FSC® of PEFC® keurmerk. Plaatmaterialen bij Jongeneel zijn verkrijgbaar van verschillende houtsoorten zoals o.a. OkouméVuren, Populieren en hardhout. 

Plaatmateriaal op maat zagen

Jouw plaatmateriaal op de mm precies gezaagd? In onze Platerij kan je eenvoudig al jouw houten platen laten zagen, frezen en boren. Precies zoals jij wilt. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, het verminderd ook de faalkosten en je beperkt hiermee de hoeveelheid zaagsel en afval. Voor de perfecte afwerking is het mogelijk om de platen te laten gronden in diverse kleuren. Ontdek zelf het gemak van de Platerij. Vraag naar de mogelijkheden in jouw vestiging of bekijk de pagina over de Platerij.