Over ons

Wat doen we?

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst.
 

Wie zijn we?

Jongeneel is een bedrijf dat zijn wortels heeft in de houthandel. Inmiddels strekt ons specialisme veel verder dan naaldhout, hardhout en plaatmaterialen. Plafonds, isolatie, deuren, keukens: onze experts vertellen u er graag meer over.

We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren.

Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook gezelliger. Een kop koffie, een kom soep of een gehaktbal maken een bezoek extra de moeite waard.
 

Waar zitten we?

Met 43 vestigingen door het hele land, is er altijd een Jongeneel vestiging in de buurt. Klik hier om te zien waar u ons kunt vinden.
 

Wat doen we extra?

Vaak scheelt het u tijd en geld als u uw materialen vooraf al laat bewerken. Schaven, profileren, zagen, boren, frezen, gronden en op maat zagen: wij doen het graag en vakkundig.
Voor gevels, wand- en plafondbetimmering hebben we zelfs een gespecialiseerd bedrijf: Jongeneel Projecten.
 

Halen of brengen?

Soms is het handig om uw materialen zelf op te halen. Soms wil u ze liever laten bezorgen. Bij Jongeneel kan het allemaal. En door ons landelijk netwerk van 43 vestigingen zitten we altijd wel bij u in de buurt.

Als u uw materialen liever bestelt, leveren wij ze af op de locatie en het tijdstip die we afgesproken hebben. Uiteraard zijn just-in-time leveringen op de bouwlocatie mogelijk.

Naast de 43 vestigingen beschikt Jongeneel over een uitgebreide webshop, waar u ook buiten kantoortijd kunt bestellen, materiaallijsten kunt voorbereiden of uw factuur- en orderhistorie kunt inzien.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok