text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

DEN BRAVEN Luchtdicht Tape 150mm x 25m

ID K720101463
Merk
Zwaluw
Product
Luchtdichttape
Maatvoering
150mm 25m
Kleuromschrijving
Zwart

Productbeschrijving

Luchtdicht en dampdoorlatend zelfklevend membraam op rol met schutfolie

Luchtdicht Tape is een luchtdicht en diffusie-open zelfklevend membraan voor luchtdichte en dampopen verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies met een acryllaatlijmlaag en een deelbare schutfolie. Luchtdicht Tape maakt deel uit van het productassortiment Duurzaam Luchtdicht Bouwen. Deze producten zijn getest op warmte-isolatie, regendichtheid en luchtverlies. Op de juiste wijze aangebracht dragen deze producten bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.

Toepassingsgebieden

Zwaluw Luchtdicht Tape is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van naden en kieren bij (stel-)kozijn aansluitingen. Zwaluw Luchtdicht Tape is luchtdicht maar diffuusopen, waardoor er geen risico bestaat voor ophopingen van vocht en dus het ontstaan van schimmels. Deze tape kan zonder primer aangebracht worden.

Houdbaarheid

In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Kenmerken

  • Luchtdicht en diffusie-open
  • Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden
  • Extreem hoge kleefkracht op (stel-)kozijnen en diverse soorten alkalysche ondergronden
  • Universeel inzetbaar voor nieuwbouw en renovatie
  • Milieuvriendelijk, EC1 Plus gecertificeerd