text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

GEBERIT Sigma 01 Bedieningsplaat 2-Knops Kunststof Wit/Chroom

ID G362700280
Merk
Geberit
Serie
Sigma 01
Product
Bedieningsplaat
Uitvoering
2-Knops, Frontbediening

Productbeschrijving

De Geberit Sigma01 is een modern vormgegeven bedieningsplaat. De rechthoekige plaat is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en bevat twee ronde toetsen. Deze lopen vloeiend in elkaar over. Dankzij deze 2-toets bediening kan er bespaard worden in het watergebruik; de kleine toets is voor een kleine spoeling en de grote toets voor een grote spoeling. De Sigma01 bedieningsplaat past op elk Geberit Sigma inbouwreservoir.

De Sigma01 is een smalle elegante bedieningsplaat voor boven het toilet. Door het tijdloze ontwerp past de bedieningsplaat Sigma01 binnen velen interieurstijlen.

Voor een fris en hygiënisch toilet is een geïntegreerde toiletblokhouder optioneel verkrijgbaar. De toiletblokhouder is achter de bedieningsplaat te bevestigen. Toiletblokjes komen via de toiletblokhouder in het reservoir terecht en zorgen voor een frisse en hygiënische spoeling van het toilet. Deze optie is ook achteraf nog toe te voegen.

Voor welk inbouwreservoir is de bedieningsplaat geschikt?
De Sigma 01 bedieningsplaat past op alle Geberit Duofix Sigma 8 en 12 cm inbouwreservoirs. Ook wel bekend als de UP720 en UP320 reservoirs. Daarnaast past deze bedieningsplaat op de oudere UP300 reservoirs.

Specificaties:
Materiaal: kunststof
Kleur: Wit met chroom
Bediening: tweeknops
Geschikt voor frontbediening - ja
Geschikt voor planchetbediening - nee
Dikte: 13 mm
Lengte: 246 mm
Hoogte: 164 mm

Wat zit er in de verpakking?
- Montageframe
- 2 afstandshouders
- 2 drukstiften