Events

Kennis hebben en kennis delen is een essentieel onderdeel van ons bestaan. We investeren fors in de kennis van onze medewerkers en brengen onze kennis en die van onze leveranciers graag over op onze klanten. Met die gedachte organiseren we, in samenwerking met onze leveranciers, regelmatig events.

 

Kerstafbouwmarkt Eindhoven

Op vrijdag 14 december organiseren wij een gezellige KerstAFBOUWmarkt op onze vestiging in Eindhoven waarbij een aantal gerenommeerde merken interessante en interactieve demonstraties geven over afbouwproducten. Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken en voor elke bezoeker ligt een leuke verrassing klaar. De KerstAFBOUWmarkt duurt van 14 tot 19 uur, je kunt binnenlopen wanneer je wilt.

We hopen ook jou vrijdag de 14e te kunnen begroeten. Kun je ons laten weten of we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen? Klik op deze link om je aan te melden.

 

Handen uit de mouwen: Vakmandag

Op de vakmandagen luister je niet naar lange verhalen over diverse producten, maar ga je zelf aan de slag met praktijksituaties. Onder begeleiding van productexperts steek je de handen uit de mouwen en doe jij of je personeel kennis op die daadwerkelijk morgen gebruikt kan worden op de bouwplaats. In 2018 stonden de thema’s gevelbekleding, brandwerendheid en stofvrij werken centraal bij de vakmandagen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok