text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
225 jaar Jongeneel

Opnieuw bekroond

Ook de komende 25 jaar mogen wij ons Koninklijke Jongeneel blijven noemen. Ons Predicaat Koninklijk is namelijk verlengd. Deze onderscheiding symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover ons prachtige bedrijf. En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! 

Ons eerste Predicaat

Al 225 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor bouwend Nederland. Onze roots liggen in hout en plaat en daar zit nog steeds veel expertise. Eind jaren 90 ontvingen we voor het eerst het predicaat ‘Koninklijk’. Natuurlijk hebben we de afgelopen 25 jaar niet stil gezeten. We hebben er alles aan gedaan om het predicaat eer aan te doen. Inmiddels hebben we 41 vestigingen en staan onze vakspecialisten klaar om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Dat vakmanschap en de liefde voor onze producten zit in ons DNA.

Onze klanten, daar doen we het voor

Bij Jongeneel staat de klant centraal. Niet alleen de klant van nu maar ook de klant van later. Daarom maken wij verantwoorde keuzes. Als koploper in duurzaam en circulair ondernemen en maken ons hard voor verantwoord hout. We vinden het belangrijk dat de natuur behouden blijft voor alle toekomstige generaties. 

Predicaat Koninklijk

Bedankt!

Wij willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan ons bedrijf heel hartelijk bedanken. 


Wist je dat alleen de Koning een predicaat kan toekennen? Het is een lang bestaande traditie die werd ingevoerd door Lodewijk Napoleon. 

Wist je dat het eerste Koninklijke predicaat al in 1816 verleend werden?

Wist je dat organisaties met het Predicaat Koninklijk een Koninklijke Kroon in het logo mogen opnemen?