text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Lancering Jongeneel Services

Jongeneel introduceert met ingang van 6 maart een geheel nieuwe lijn aan services voor de bouwprofessionals, zodat zij eenvoudiger en efficiënter kunnen werken zonder zich druk te hoeven maken over logistieke en organisatorische uitdagingen.
 
De services rondom bouwlogistiek, ketenintegratie, digitale samenwerking en duurzaamheid bieden tal van oplossingen waar de bouwprofessional normaal veel tijd aan kwijt is en wat regel- en uitzoekwerk kost.
 
Of het nu gaat om spoedleveringen, het afvoeren van bouwafval, een complete materiaal-hub verzorgen, of het leveren van bestellingen op grote hoogte: Jongeneel regelt het allemaal. Jongeneel biedt advies op het gebied van duurzaamheid of creëert speciaal een prefab-pakket waarbij de materialen op volgorde van montage worden verpakt.
 
Dit is slechts een greep uit het totale aanbod van Jongeneel Services. Jongeneel heeft voor veel uitdagingen in de bouw een oplossing. Door dit programma kunnen bouwprofessionals zich volledig focussen op waar ze goed in zijn: BOUWEN!
 
Nieuwsgierig of Jongeneel uw behoefte in een service heeft verwerkt? Kijk dan voor het volledige programma op www.jongeneel.nl/services.

overzicht services