text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Kopen op rekening

Het is mogelijk voor bedrijven om naast de reguliere betalingsmogelijkheden (Ideal, creditcard, pin of contant) bij ons “op rekening te kopen”. Deze optie is op wens van onze klanten aangemaakt.
 • Makkelijk bestellen
 • Het voordeel van achteraf betalen

Hoe werkt het?

Voer de volgende stappen uit om snel te zien of kopen op rekening voor u mogelijk is:
 1. Ga naar onze website en log in met uw inloggegevens. Wanneer u nog geen account heeft, klikt u op ”account aanmaken”. Maak een account aan met accounttype: ‘Zakelijk’ en vul de hiervoor benodigde gegevens in. U krijgt een email ter bevestiging voor het aanmaken van uw account met daarin een link om uw account te activeren.
 2. Zodra uw account geactiveerd is en u bent ingelogd gaat u naar “Mijn Jongeneel” waar u naast de betaalcondities een link vindt “Aanvragen kopen op rekening”. U dient zelf de link aan te klikken als u een aanvraag kopen op rekening wilt doen.
 3. De link leidt u naar het formulier om de aanvraag kopen op rekening te starten. Naast het volledig en correct invullen van de gevraagde gegevens (bedrijfsgegevens (kvk- nr), e-mailadres, telefoonnummer, rekening- en bestelgegevens) vragen wij u akkoord te gaan met zowel onze algemene voorwaarden als privacy verklaring.  
  Werkt dit niet: Download hier dan het klantenformulier en mail deze volledig ingevuld naar klantenadministratie@tabsholland.nl. Hun zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
 4. Direct na het bevestigen van het formulier laten wij vervolgens een kredietcheck uitvoeren via onze partner voor kredietinformatie.
 5. Deze check achten wij noodzakelijk om uw financiële situatie te bepalen, uw betaalgedrag te controleren en om ons te beschermen tegen mogelijke wanbetaling. Een positieve uitkomst van de kredietcheck is noodzakelijk om de koopovereenkomst “kopen op rekening” tot stand te laten komen.
 6. De wettelijke grondslag voor deze verwerking is artikel 6.1.b AVG, namelijk noodzakelijke gegevens voor het sluiten van een koopcontract op rekening.
 7. Bij een positieve kredietcheck krijgt u direct op scherm de bevestiging dat u op rekening mag kopen. We koppelen dit aan uw account. Vervolgens kunt u uw eerste bestelling plaatsen op rekening.
 8. Het kan zijn dat wij nader onderzoek moeten doen. In dat geval krijgt u hiervan melding op het scherm en zullen wij u nader informeren per e -mail over het resultaat.
 9. Als de kredietcheck negatief is kunnen wij u helaas geen koop op rekening aanbieden. U kunt natuurlijk wel gebruik maken van de andere betalingsmethodes bij uw bestelling.
 10. Wij nemen zelf een besluit op basis van de verkregen informatie en u kunt aan deze procedure geen rechten ontlenen.

Bestellen

Als u alle stappen succesvol heeft doorlopen en wij uw aanvraag hebben goedgekeurd, kunt u direct een bestelling plaatsen op rekening. Dit kan via de webshop maar ook in één van onze winkels.

Algemene voorwaarden

Rekeningen dienen binnen de door ons gestelde betaaltermijn na factuurdatum betaald te worden. Als uw bestelling in deelleveringen verstuurd is ontvangt u van iedere deellevering een aparte factuur, hiervoor geldt dat iedere factuur binnen de door ons gestelde termijn betaald moet worden.
Als de rekening niet tijdig voldaan is kunnen wij extra kosten (art 8) in rekening brengen.
 • Als de kredietcheck negatief is, kunnen er alleen nieuwe bestellingen geplaatst worden als deze middels een contante betaalmethode (Pin, iDeal, contant) vooraf worden voldaan.
 • De levering wordt naar het bedrijfsadres wat geregistreerd staat bij de KvK gestuurd of een naar een door u aan te geven ander afleveradres gestuurd.
 • Verder gelden al onze overige algemene voorwaarden onverkort en moeten vooraf voor akkoord worden verklaard.
 • Facturen worden automatisch verstuurd na verzending van uw bestelling.