text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Gevels van Jongeneel:
​​​​​​​Van achterconstructie tot zetwerk

Welkom in de oneindige wereld van gevels. De gigantische keuzemogelijkheden, de eisen en regelgeving en de juiste montagewijze maken deze wereld soms complex en onoverzichtelijk. We geven je graag een beeld van alle verschillende soorten gevels, helpen je bij het voldoen aan regelgeving en eisen van het Bouwbesluit, geven je handige (montage) tips en inspiratie.

Heb je vragen over gevels? Neem contact op met jouw Jongeneel-contactpersoon. Je bent van harte welkom op een van onze Jongeneel-vestigingen.
Deskundig advies

Deskundig advies

Een belangrijk deel van een geslaagd gevelproject is de voorbereiding. Omdat we zoveel kennis hebben van gevels, toebehoren, regelgeving en toepassingen, kunnen we je optimaal helpen. Onze medewerkers zijn vakmensen die alle ins en outs van gevels kennen. En is je vraag complexer? Dan helpen onze gevelspecialisten je graag verder. Zij houden zich uitsluitend bezig met gevels en zij staan je graag bij in het volledige proces van oriëntatie, regelgeving, productkeuze, montage en onderhoud. Minder faalkosten? Minder zaagverlies? Voldoen aan de richtlijnen? Ga naar Jongeneel, dan weet je het zeker.
Compleet assortiment

Compleet assortiment

Een compleet assortiment maakt het je makkelijk. Ons assortiment biedt houten gevelbekleding, gevelplaten en -sidings. Naast de bekende A-merken bieden we ook slimme en duurzame alternatieven. Omdat een gevel zo veel meer is dan alleen het gevelproduct, vind je bij Jongeneel ook alle aanverwante producten zoals achterconstructies, isolatie, technische folies of platen, afwerkprofielen en bevestigingsmaterialen.
Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen

Altijd die extra stappen doen voor de klant: dát is waar Jongeneel Services voor staat. Deze Services richten zich vooral op maatwerkoplossingen, BIM en logistiek.

Bewerkingen
Uniek is onze eigen Platerij. Hier kunnen bekwame en ervaren medewerkers met hypermoderne machines alle plaatmaterialen op elke mogelijke manier zagen, frezen en boren. Rechte hoeken, afgeronde hoeken, boorgaten, ovaal, gebogen, 3D, alles is mogelijk. Precies zoals jij het wilt en op de millimeter nauwkeurig. Ook kunnen we houten geveldelen in alle gewenste modellen profileren en voorzien van een brandvertragende behandeling en/of een kleurcoating.
BIM
BIM
Jongeneel is koploper in BIM. Met onze BIM-services voegen we efficiëntie, zekerheid en gemak toe aan het bouwproces. Tekenen met onze BIM-bibliotheek, foutloze materiaalstaten, maatwerk en minimaal zaagverlies: zomaar wat voordelen van onze BIM-services. 

Logistiek
Moeten wij je materialen gebundeld of gelabeld leveren? Op een vooraf afgesproken tijdstip? Op drie hoog? Heb je hulp nodig bij het sjouwen? Wil je je retourafval laten ophalen? Met één telefoontje is het geregeld.
Vertrouwde kwaliteit

Vertrouwde kwaliteit

De vertrouwde kwaliteit komt naar voren in de producten die wij verkopen. We zijn selectief in de samenstelling van ons assortiment. We verkopen alleen producten die voldoen aan de hoogste eisen. De kwaliteit komt ook naar voren in de geteste concepten die wie aanbieden. Hiermee weet je zeker dat je kunt voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit.