text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

FESTOOL Accu BP 18 Li 3,1 CI

ID K320300785
Merk
Festool
Model code
BP 18 Li 3,1 C
Volt
18v
Accucapaciteit
3,1Ah

Productbeschrijving

Accu-machines van Festool hebben geen stopcontact nodig en leveren dankzij de combinatie van de krachtige accu en de koolborstelloze EC-TEC-motor altijd uitstekende prestaties. Met de superlichte Compact-accu bent u verzekerd van nog minder gewicht en een perfecte bediening. En nog meer comfort levert de accu BP 18 Li 3,1 CI, die via Bluetooth® communiceert met de Bluetooth®-module van de CLEANTEC mobiele stofzuiger en bij het inschakelen van de accu-schuurmachine de mobiele stofzuiger automatisch start (als de betreffende mobiele Festool-stofzuiger compatibel is met Bluetooth®). Zo profiteert u ook bij het werken met accugereedschap van alle voordelen die het stofvrije Festool-systeem te bieden heeft.

  • Communiceert via Bluetooth® met de Bluetooth®-module van de CLEANTEC mobiele stofzuiger (bij CT 26/36/48 als optioneel accessoire verkrijgbaar, bij CT MINI I en MIDI I direct geïntegreerd) en start bij het inschakelen van het accugereedschap automatisch de mobiele stofzuiger
  • Gering gewicht voor absoluut gemak en een perfecte bediening bij het boren, schroeven en zagen
  • Altijd op de actuele stand: LED-indicatie voor een snelle weergave van de restcapaciteit
  • Geïntegreerd rubberen frame voor de bescherming en een veilige ondersteuning van de machine op schuine vlakken
  • dankzij Bluetooth® kan de CLEANTEC mobiele stofzuiger bij het inschakelen van het accugereedschap automatisch worden gestart (als een voor Bluetooth® geschikte mobiele stofzuiger wordt gebruikt)
  • Bluetooth® lithium-ion (li-ion) reserveaccupack voor al het Festool 18 V accugereedschap (behalve TSC 55, CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)