text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Bijhorende artikelen

Frake Noir-FC Board-R3 FSC 25x150x4250mm

ID B9503025150425ONB
Houtsoort
Thermisch Fraké
Maatvoering
25x150x4250mm
Uitvoering
Massief
Nettomaat mm
20x140

Productbeschrijving

Fraké Noir is thermisch gemodificeerd. Door dit proces wordt het hout opgewaardeerd naar de hoogst mogelijke natuurlijke duurzaamheidsklasse 1 en daarmee onbehandeld toepasbaar aan de gevel. Naast de opwaardering in duurzaamheidsklasse wint het hout in vormvastheid en stabiliteit. Ook de specifieke kleur en warme uitstraling zijn te danken aan het thermisch proces. Fraké Noir is een levendige houtsoort die zich kenmerkt door een vlamachtige tekening, zwarte lijnen en pinholes. Het laat zich goed bewerken, is vormvast en stabiel. Je kunt er moderne en strakke projecten mee realiseren, evenals de meer klassiek ogende gevels. Fraké Noir vertegenwoordigt duurzaamheid op verschillende manieren. Het heeft niet alleen een hoge natuurlijke duurzaamheidsklasse, maar is ook afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Oppervlaktebewerking

Ons standaard voorraadassortiment Fraké Noir is geschaafd. Optioneel kunnen we de zichtzijde fijnbezaagd of met structura bewerking leveren.

Let op:

Fraké Noir is verkrijgbaar in negen dekkende kleuren en zes semi-transparante kleuren. Op projectbasis is elke kleur leverbaar. Onderstaande afwerkingsmogelijkheden zijn op basis van een niet-filmvormend verfsysteem met uitzondering van ST04, deze is op basis van een voorvergrijzer (VV). Vragen over de afwerking mogelijkheden?  Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt.