text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Garagedeuren

0 resultaten gevonden

Garagedeur kopen?

Ben je op zoek naar garagedeuren voor een volgend bouw- of renovatieproject? Bekijk dan ons ruime assortiment garagedeuren van Weekamp. De garagedeuren zijn beschikbaar in uiteenlopende standaardkleuren(wit RAL 9010) maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een transparante kleurafwerking. Bekijk het volledige assortiment online en bestel vandaag nog bij Jongeneel!

Dubbele garagedeuren

De garagedeuren in ons assortiment worden als dubbele garagedeur geleverd en zijn beschikbaar als stapeldorpeldeur of als vlakke deur.

Stapeldorpel garagedeuren

De stapeldorpeldeuren zijn standaard uitgevoerd met een pen- en gatverbinding en voorlakbehandeling in standaard wit. Indien gewenst is het mogelijk om de garagedeuren te voorzien van isolatieglas, de deuren zijn namelijk voorzien van voorgeboorde vlakke isoglaslatten welke gehecht zijn in de sponning.

Vlakke garagedeuren

De vlakke garagedeuren zijn standaard uitgevoerd als TriComfort®. Dit betekent dat de dekplaat van de garagedeur is opgebouwd met Medite Tricoya Extreme. De vlakke garagedeuren zijn zeer strak afgewerkt, beschikken over een hoge vormstabiliteit en bovendien een hoge isolatiewaarde. Ook de vlakke garagedeuren zijn beschikbaar in standaardlak of een breed pallet aan verschillende RAL-kleuren. Informeer naar de mogelijkheden.

De boardpanelen en groeven

Standaard worden de panelen uitgevoerd in MDF exterieur waarbij u de keuze heeft tussen deuren met of zonder groeven. Standaard zijn de deuren voorzien van U-groeven, maar op speciaal verzoek ook verkrijgbaar met V-groeven. Daarnaast zijn de stapeldorpeldeuren ook beschikbaar met uiteenlopende boardpanelen, variërend van bossingpanelen tot gegroefd.

Certificering

Al 220 jaar staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat je uitsluitend garagedeuren bij ons vind die FSC® en KOMO gecertificeerd zijn.

Bestel je garagedeur eenvoudig online

De juiste garagedeur gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online als zakelijke klant van Jongeneel en profiteer van extra voordelen zoals levering op locatie, levering in delen en extra ondersteuning bij speciale verzoeken of maatwerk.

Naast garagedeuren ook op zoek naar voordeuren of tuin-, terras en achterdeuren? Bekijk het aanbod hier. Heb je nog aanvullende vragen? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice of kom langs bij één van onze vestigingen.