text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

Pellos Fins vuren underlayment II/III FSC 2440x1220x9mm

ID C1381009244122F 110 stuk(s) per pak
Product
Exterieurplaat
Uitvoering
II/III
Samenstelling
Multiplex
Maatvoering
2440x1220x9mm

Productbeschrijving

Pellos Fins Vuren multiplex is de perfecte plaat om snel mee te werken. Pellos is niet voor niks al jaren een begrip in de bouw.  Deze constructieplaat is namelijk licht van gewicht, makkelijk te verwerken en zeer stabiel. Met weinig inspanning creëer je al snel een vlakke en ijzersterke oppervlakte als eindresultaat.

Pluspunten:

  • Licht van gewicht
  • Makkelijk te verwerken
  • Vlak en stabiel
  • Snelle montagetijd

Kenmerken:

  • Kwaliteit G/III
  • Verantwoorde keuze: FSC en KOMO gecertificeerd

Over Pellos Floor:
Pellos Floor, ook wel bekend als Fins Vuren, is een Fins product in underlayment en multiplex. De constructieplaat is stabiel en licht van gewicht, en daardoor uitermate geschikt voor het leggen van bijvoorbeeld ondervloeren. Met Pellos Floor werk je gegarandeerd sneller in vergelijking met andere constructieplaten.


Tip:
Voorkom bol staan van de platen door de gehele oppervlakte vast te schroeven. Met name voor de dunnere platen (9mm, 12mm en 15mm) is dit aan te raden.


Toepassing:
Fins Vuren multiplex zijn geschikt als constructieplaten voor binnen. Ze worden vaak gebruikt voor vloeren en wanden bij renovatie en woningbouw. Ook is Fins Vuren geschikt voor het maken van meubelen zoals kasten en tafels.