text.skipToContent text.skipToNavigation
Corona-update: Iedereen is weer welkom op onze vestigingen, maar houd je aan de coronamaatregelen.

Q-PINE decorlijsten

De collectie decoratielijsten van Q-Pine is stijlvol en duurzaam. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment zodat er altijd een lijst voor jouw project tussen zit. Q-Pine past uitermate goed in (klassieke) renovatieprojecten maar voelt zich zeker ook thuis in industriële woningen.

​​​​​​​Met Q-Pine ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. Het grenen is afkomstig uit duurzaam beheerde FSC®-gecertificeerde Europese bossen. In de fabriek wordt het verwerkt tot foutvrije decorlijsten en wordt het voorzien van een hoogwaardige afwerklaag. 

Kant & klaar interieurproduct
• Duurzaam en hoogwaardig grenen
• Stabiel in kwaliteit, foutvrij, geen noesten
• Strenge kwaliteitscontrole
• Vaste lengte 480 cm (neuten 120 cm)
• Hoogwaardig afgewerkt in RAL 9010 (universeel overschilderbaar)
• Handige deursets leverbaar​​​

NIEUW: Q-Pine Darqline

​​​​​​​​​​​​Zwarte binnendeuren en kozijnen werk je nu mooi af met de nieuwe Darqline collectie van Q-Pine. Deze matzwarte plinten en koplatten zijn strak en vormvast. Zo is een modern huis wel heel snel afgewerkt en krijgt het een hedendaagse sfeer.
​​​​​​​

Bekijk de Q-Pinebrochure online of bestel een exemplaar ​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Benieuwd naar het assortiment en alle voordelen van Q-Pine? Bekijk dan de brochure of vraag gratis een exemplaar aan. Laat je gegevens achter en ontvang de brochure thuis bij jou op de mat.