text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

SVEDEX Deur Vlak Superlak SL1 Opdek Rechts Gebroken Wit EPC Gelakt FSC 930x2015mm (Nemef 1400)

ID D113100170.38
Uitvoering
Opdek
Model code
SL1
Maatvoering
930x2015mm
Draairichting
Rechts

Productbeschrijving

De perfecte afwerking voor uw binnendeuren

De mooie stijldeuren van Svedex worden afgelakt met Svedex Superlak®. Svedex Superlak® is een ongekend duurzame lak en van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is. Door een uniek lakproces worden de deuren superstrak voor u afgelakt. De ongekend harde laklaag biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht. Dé garantie dat u jarenlang plezier hebt van een Svedex stijldeur.


Garantie

De term 'Superlak' wordt niet voor niets gebruikt. Er is namelijk geen andere lak die zo veel kwaliteit biedt als de Superlak® van Svedex. Svedex Superlak® is nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleurt dan ook nooit. Het is bovendien een ongekend duurzame lak, waarop krassen en vlekken geen enkele vat krijgen. Daarom kent de Superlak®-laag een garantie van 10 jaar op de duurzaamheid van de laklaag en de aantasting van de laklaag door gebruik.
 

Een leefbare wereld

Het a?akken met Superlak® is energievriendelijk, dus milieuvriendelijk. Al meer dan 35 jaar maakt Svedex gebruik van een uniek lakproces. Door snelle uitharding van de laklaag verbruikt deze manier van lakken minder energie en vindt daarbij sinds jaar en dag geen uitstoot van oplosmiddelen plaats.

 

Tip

Let bij het bestellen van een opdekdeur altijd op de draairichting.

Kenmerken

  • Ongevoelig voor zonlicht
  • Zeer duurzaam
  • Uitermate slijt- en krasvast
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie