text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Alkmaar

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Alkmaar: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Alkmaar is dé houthandel in Alkmaar. Onder andere voor ijzerwaren, maar ook bouwmaterialen in Alkmaar ben je bij onze vestiging in Alkmaar aan het juiste adres. Jongeneel Alkmaar is goed bereikbaar. Je rijdt vanaf de A9 in enkele minuten naar onze vestiging. Ook vanaf het centrum van Alkmaar is onze vestiging goed te bereiken. Ons terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en een drive-in. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om materialen in te laden. 

Bij Jongeneel Alkmaar vind je een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Maar ook voor bouwmaterialen in Alkmaar ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Naast dit assortiment hebben wij als Houthandel in Alkmaar ook een compleet en professioneel aanbod van onze andere producten:

 Deuren en kozijnen
 Gevels en daken
 IJzerwaren
 Gereedschappen
 Verf, lijm en kitten

Ontdek hier alvast het volledige assortiment.
 

Maak gebruik van de services van Jongeneel Alkmaar

Bij Jongeneel staat de klant centraal. Wij doen het maximale om onze klanten verder te helpen met hun klus. Daarom ondersteunen wij altijd bij het project. Naast de aanschaf van bouwmaterialen kun je bij Jongeneel ook terecht voor verschillende praktische services. Bekijk onze services en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, kennisdeling en digitale samenwerking.

✔ Zaagservice

Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Biggerbag

De BiggerBag is een inzamelzak die ruimte biedt voor maar liefst 1.750 kilo afval. Dit is een service die Jongeneel aanbiedt voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. De Biggerbag kan gemakkelijk worden meegenomen. Als hij vol is, dan is één telefoontje voldoende om hem op te laten halen.

✔ Pick-up service

Indien producten voorradig zijn is het met onze pick-up service mogelijk om materialen op te halen in de vestiging. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“De wens van de klant staat voorop bij ons. Bij Jongeneel Alkmaar denken wij graag mee over de materialen en mogelijkheden voor jouw project’’

vestiging-algemeen.png

In Alkmaar helpen vestigingsmanager Rick Battem en zijn team je graag verder met je klus. Rick: ‘‘Ons ervaren en vakkundige team in Alkmaar staat voor je klaar om mee te denken en advies te geven over onze materialen.’’ 

Als houthandel in Alkmaar weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste bouwmaterialen toe te passen. Daarom geven wij gedegen advies en kun je op ons bouwen. Met ons ruime assortiment kun je bij ons terecht voor onder andere hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. 

Actueel bij Jongeneel