text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Alphen aan den Rijn

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Alphen a/d Rijn: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Alphen aan den Rijn is dé bouwmarkt voor professionals in de regio. Want ook voor klanten in de omgeving van Alphen aan den Rijn staat de koffie klaar. Onze vestiging is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij Jongeneel Alphen aan den Rijn vind je een uitgebreid assortiment. Onder andere hout, plaatmateriaal en gevelbekleding koop je bij ons. Naast deze materialen vind je nog veel meer benodigdheden voor je klus. Als houthandel in Alphen aan den Rijn bieden wij ook een compleet en professioneel aanbod in:

Bouwmaterialen
Gereedschappen
IJzerwaren
Deuren en kozijnen
Gevels en daken
Verf, lijm en kitten

Ons volledige assortiment vind je hier.
 

Maak gebruik van de services van Jongeneel Alphen aan den Rijn

Bij ons staat de klant centraal. Wij doen er alles aan om de klant te ondersteunen bij het bouwproject. Zo denken we graag mee over de materialen en het gebruik hiervan. Je kunt bij onze vestiging in Alphen aan de Rijn dan ook terecht voor verschillende services. Hieronder hebben wij de services die wij aanbieden op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking weergegeven.

Je kunt bij ons terecht voor: 

✔ Zaagservice

Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Aanhangwagen huren

Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om een aanhangwagen te huren bij ons. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Biggerbag

Tijdens het bouwen kan er veel bouw- en sloopafval worden geproduceerd. Bij ons kun je terecht voor een Biggerbag om al dit afval in te zamelen. Een Biggerbag is een zak waar je maar liefst 1750 kg afval in kwijt kunt. Wanneer deze vol is kun je ons contacten, dan zorgen wij dat deze opgehaald wordt.

✔ Pick-up service

Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.“Bij Jongeneel Alphen a/d Rijn kan iedereen terecht die bouwt of klust. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment hout, ook voor bouwmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres!’’

vestiging-Alphen.png

Bij bouwmarkt Jongeneel in Alphen aan den Rijn word je met goede zorg ontvangen door het professionele Jongeneel team. Vestigingsmanager Maurice Jacobs: ‘‘Bij Jongeneel Alphen a/d Rijn is iedereen welkom die bouwt of klust. Hier zorgen wij samen met het hele team voor.’’ 

In ons brede assortiment vind je naast hout, plaatmateriaal en gevelbekleding ook bouwmaterialen die onmisbaar zijn bij veel projecten. Met onze One-Stop-Shop formule vind je alles wat je nodig hebt voor je project in onze bouwmarkt. Zowel kleine als grote materialen. 

Actueel bij Jongeneel