text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Amsterdam

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Amsterdam: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Bij Jongeneel Amsterdam vind je een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Als professional in de bouw kun je bij onze bouwmarkt in Amsterdam terecht voor een professioneel assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Daarnaast hebben wij ook een compleet en professioneel aanbod in ruwbouw, afbouw, deuren en kozijnen, ijzerwaren, gereedschappen en isolatiematerialen.

Maak een persoonlijk account aan om inzicht te krijgen in jouw gepersonaliseerde prijzen. Bekijk vervolgens het volledige assortiment online

Koninklijke Jongeneel is al jaren de partner voor bouwend Nederland. B2B professionals komen graag bij ons vanwege het brede assortiment en de vele voordelen die wij onze klanten kunnen bieden. Zo heeft en is Jongeneel Amsterdam:

✓ Een Drive-In shop
✓ 6 dagen per week geopend
✓ Breed pakket aan services
✓ De mogelijkheid tot One-Stop-Shopping
✓ Vakkundige adviseurs

In de bouwwinkel vind je een uitgebreid assortiment. Met 225 jaar ervaring in de sector helpen wij iedereen verder die bouwt of klust.
 

Maak gebruik van de services van Jongeneel Amsterdam

Bij Jongeneel Amsterdam doen wij er alles aan om de klant te helpen en ondersteunen bij het bouwproject. Wij denken graag mee zodat de juiste materialen worden gekozen. Naast het ruime aanbod aan producten, bieden wij ook verschillende services aan op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, materialen op maat en digitale samenwerking. Je kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende services:

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze Pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 

✔ Aanhangwagen
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

Bekijk hier het volledige overzicht aan Jongeneel services.“Wij helpen onze klanten graag verder in alle facetten van het bouwproces, neem gerust contact met ons op voor het juiste advies, logistieke oplossingen, gecertificeerde materialen en prijs!’’ 

vestiging amsterdam (1).png

Bij houthandel Jongeneel in Amsterdam staat vestigingsmanager Tom Buijsman met zijn team voor je klaar: Tom: “klanten helpen aan de juiste bouwmaterialen voor hun volgende klus zit in ons DNA. We geven graag gedegen advies over de hout en bouwmaterialen die je vindt in ons assortiment.’’

Wij helpen je graag verder op het gebied van hout, plaat en gevel. Ook voor andere klussen staat Jongeneel Amsterdam voor je klaar. Wat ons uniek maakt is de goede bereikbaarheid (gevestigd in de houthavens), ons groeiende assortiment bouwmaterialen en ons ruime assortiment in hout en plaatmateriaal. Tevens vind je bij ons een uitgebreide bouwshop. Ons team bestaat uit een mix van jong en oud, iedereen staat voor je klaar. Wij zijn pas klaar als jouw klus klaar is.

Actueel bij Jongeneel