text.skipToContent text.skipToNavigation

Jongeneel Apeldoorn

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

JONGENEEL APELDOORN:

HOUTHANDEL EN SPECIALIST IN BOUWMATERIALEN

Welke bouwklus je ook hebt, als er hout bij komt kijken zit je natuurlijk goed bij Jongeneel Apeldoorn. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier van bouwmateriaal voor elke professional in de regio Apeldoorn, die in de bouw werkzaam is. Je kunt ook bij ons terecht voor gevelmateriaal, deuren, isolatie- en binnenafbouw-materiaal, ijzerwaren, gereedschap, verf en kitten.

De grootte van uw project maakt voor ons niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we je graag van dienst in Apeldoorn. Heb je een klus elders in het land, dan kun je nog steeds bij Jongeneel terecht door ons landelijk netwerk van vestigingen. Bij houthandel Jongeneel Apeldoorn hebben we het grootste assortiment hout en plaatmateriaal van de regio.

Zes dagen in de week staan we hier voor je klaar. Je kunt ons vinden aan de Noorderlaan 15. Bovendien rij je in Apeldoorn ook eenvoudig door de drive-in met je bus, om alle materialen snel en gemakkelijk in te laden. Daarnaast beschikt deze vestiging over verschillende zaagmachines, waardoor wij jouw materialen kunnen afkorten of in overleg op maat kunnen maken.

WELKE HOUT- EN BOUWPRODUCTEN HEEFT JONGENEEL APELDOORN OP VOORRAAD?

Bij Jongeneel Houthandel Apeldoorn kun je de materialen vinden voor elke bouwklus. Naast onze plaat- en houtexpertise (naaldhout en hardhout) kun je bij ons ook terecht voor het volgende:

  • Hout
  • Plaatmateriaal
  • Isolatie (Rockwool, Knauf, Bauder)
  • Binnenafbouw
  • Gevels en daken
  • Deuren en kozijnen
  • Ijzerwaren
  • Gereedschap
  • Verf, lijmen en kitten

Welke extra diensten biedt Jongeneel?

Heb je weinig tijd om materialen te komen halen en moet je verder met je project? Dan kan je ook alles laten bezorgen. Daarvoor moet je jouw bestelling vóór 13:00 uur doorgeven en jouw spullen worden dan de volgende werkdag al afgeleverd. Bestellen en materialen bekijken kan ook via onze webshop. Let wel op: spullen die niet voorradig zijn, kunnen we niet binnen één werkdag leveren, de levertijd is dan op aanvraag.

Bereikbaarheid

De medewerkers van Jongeneel houthandel Apeldoorn verwelkomen je op het volgende adres:

Noorderlaan 15
7322 HM
Apeldoorn

Heb je vragen voordat je langskomt of wil je een bestelling doorgeven? Dan kan via: 
Tel: 055-3682800 
Fax: 055-3682809 
E-mail: apeldoorn@jongeneel.nl

We staan op de volgende tijden klaar bij Jongeneel Apeldoorn: 

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 17:00 uur
Zaterdag:                    07:00 - 15:00 uur