text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Apeldoorn

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Apeldoorn: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Voor een bouwmarkt in Apeldoorn ben je bij Jongeneel aan het juiste adres! Wij zijn dé houthandel in Apeldoorn. Bij Jongeneel Apeldoorn staat de klant centraal. Wij denken graag mee met klanten zodat de juiste materialen worden gekozen. Heb je vragen over een project of onze materialen? Wij denken graag mee en geven advies op maat. Bij Jongeneel helpen wij al meer dan 225 jaar iedereen verder die bouwt en klust.

Onze vestiging in Apeldoorn bevindt zich op een centrale plek in Apeldoorn. De vestiging is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. In de ruime shop vind je een uitgebreid assortiment. Je vindt bij onze vestiging in Apeldoorn naast hout-, plaat- en gevelmaterialen ook een compleet en professioneel aanbod in:

Bouwmaterialen
Deuren en kozijnen
Daken
Gereedschappen
IJzerwaren
Verf, lijm en kitten

Het complete assortiment ontdek je hier!

Maak gebruik van de services van Jongeneel Apeldoorn

Bij ons staat de klant centraal, Jongeneel Apeldoorn doet er alles aan om de klant verder te helpen door passend advies te geven. Wij denken met je mee en ondersteunen je altijd bij jouw project. Als je op zoek bent naar een ervaren houthandel in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze services en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking.

 Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

 Aanhangwagen verhuur
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

 Biggerbag
Het is logisch dat je tijdens het bouwen veel afval produceert. Om het onze klanten gemakkelijk te maken is het bij onze vestiging mogelijk om een biggerbag mee te nemen. Een biggerbag is een inzamelzak dat ruimte biedt aan 1.750 kg afval. Wanneer de zak vol is kun je ons bellen, dan halen we de biggerbag weer op.

 Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze met onze Pick-up service af te halen in de vestiging. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

 

“Bij Jongeneel Apeldoorn staat u als klant centraal. Jongeneel met een ruim assortiment hout, maar ook voor bouwmaterialen kunt u bij ons terecht!’’

vestiging-algemeen.png

Bij Jongeneel Apeldoorn tref je een gedreven en spontaan team dat weet wat de klant wil. Vestigingsmanager Marcel Zaal: ‘De wensen en behoeften van de klant staan bij ons op nummer 1. Wij denken graag mee met de klant zodat de klus snel en succesvol kan worden afgerond.’

Met een ruim assortiment en een breed scala aan services vind je bij Jongeneel Apeldoorn de materialen waar je naar op zoek bent. Producten op maat, ophalen met een aanhangwagen en je bouwafval wegbrengen. Bij Jongeneel Apeldoorn is niks te gek.

Actueel bij Jongeneel