text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Assen

Adres

W.A. Scholtenstraat 40

9403 AV Assen

0592 - 33 85 55

assen@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Assen: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op zoek naar een houthandel in Assen? Kom dan gerust langs bij Jongeneel Assen. Bij Jongeneel Assen ben je geen nummer maar nemen wij de tijd voor onze klant. Wij denken met onze klant mee en zorgen ervoor dat een project succesvol kan worden afgerond.

Onze vestiging is goed bereikbaar, beschikt over ruime parkeergelegenheden en biedt een ruim assortiment bouwmaterialen. Bij Jongeneel Assen vind je een uitgebreid assortiment met onder andere (tuin)hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Naast hout, plaat en gevel hebben wij ook een compleet en professioneel aanbod in:

Afbouw
✔ Ruwbouw
✔ Isolatie
✔ Gereedschappen
✔ Binnendeuren en buitendeuren

Ontdek hier alvast het volledige assortiment.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Assen

Bij ons staat de klant centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen. Daarom ondersteunen wij je altijd bij jouw (bouw)project. Onder andere op gebied van logistiek en digitale samenwerking. Bekijk onze services en ontdek wat wij voor jou en het project kunnen betekenen. 

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze Pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaar staat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“Voelt de klant zich welkom en gezien bij Jongeneel Assen dan doen wij ons werk goed”

vestiging-Assen.png

Als je bij Jongeneel Assen komt staat het vakkundige team van Johan van der Wal (vestigingsmanager) voor je klaar. Of je nou op zoek bent naar een specifieke houtsoort, isolatie of bouwmaterialen. Wij denken graag mee met de klant en maken heldere en duidelijke afspraken. 

Ons ruime assortiment en One-Stop-Shopping formule zorgen ervoor dat je alle materialen bij Jongeneel Assen kunt kopen. Ook als je weinig tijd hebt. Je kunt er dan voor kiezen om producten klaar te laten zetten zodat je het alleen nog maar hoeft in te laden. Ideaal!

Actueel bij Jongeneel