text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Bergen op Zoom

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Bergen op Zoom: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een professionele bouwmarkt in Bergen op Zoom? Dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé houthandel voor professionals in Bergen op Zoom. Onze vestiging is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Via onze Drive-in vind je alle grote bouwmaterialen en in onze shop de kleine materialen.

Je kunt bij Jongeneel Bergen op Zoom terecht voor een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook een compleet en professioneel aanbod in:

Ruwbouw
Gereedschappen
IJzerwaren
Isolatie
Deuren
Dak en folie

Ontdek hier alvast het volledige assortiment.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Bergen op Zoom

Bij Jongeneel Bergen op Zoom staat de klant altijd centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen en te ondersteunen bij een bouwproject. Bekijk onze services en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid en maatwerk

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!


“Jongeneel Bergen op Zoom, voor iedereen die bouwt of klust, wij denken graag mee over de materialen en mogelijkheden’’

vestiging-Bergen-op-zoom.png

Bij Jongeneel Bergen op Zoom is iedereen welkom die bouwt of klust. Vestigingsmanager Thomas de Baat en zijn team ontvangen je graag op hun vestiging om je verder te helpen met het uitkiezen van de juiste materialen voor jouw klus. Zij geven gedegen advies en denken graag mee zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bij Jongeneel Bergen op Zoom kun je ook terecht zonder groot voertuig. Met de aanhangwagen service kun je altijd de gekochte materialen vervoeren zonder ander vervoer te hoeven regelen. Er wordt altijd meegedacht over een geschikte oplossing, of dit nou op gebied van logistiek is of het op maat laten maken van materialen. Bij Jongeneel Bergen op Zoom word je vakkundig geholpen!

Actueel bij Jongeneel