text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Den Haag - Binckhorst

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Den Haag - Binckhorst: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op een goede locatie in Den Haag, naast de A12 aan de Poolsterstraat, vind je de professionele bouwmarkt Jongeneel Den Haag - Binckhorst. Met voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid, zorgt deze vestiging ervoor dat iedereen die bouwt of klust welkom is.

Als je kiest voor Jongeneel Den Haag - Binckhorst weet je zeker dat je verzekerd bent van goed advies of anders altijd een passend alternatief. Er wordt met je meegedacht op verschillende vlakken om samen tot een oplossing te komen. Daarnaast word je direct geholpen en beschikt deze vestiging over een ruime voorraad producten. Je kunt dan denken aan onder andere de volgende producten:

Gevelbekleding
Hout
✔ Plaatmateriaal
Afbouw
Ruwbouw
Deuren

Maak gebruik van de services van Jongeneel Den Haag - Binckhorst

Bij Jongeneel Den Haag - Binckhorst helpen wij onze klanten graag met meer dan alleen het leveren van materialen. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor verschillende services. Op die manier vind je bij Jongeneel het complete pakket, een houthandel in Den Haag waar je op kunt bouwen.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Biggerbag
Heb je veel bouw- en sloopafval? Dan is een Biggerbag wellicht een goede optie voor jou! Dit is namelijk een inzamelzak waar je al het afval in kwijt kunt. Er kan maar liefst 1.750 kilo afval in en zodra hij vol is komen wij hem gewoon weer ophalen. Dat is wel zo makkelijk!


“Bij Jongeneel Den Haag Binckhorst kun je terecht voor goed advies en snelle bezorging.’’

Binckhorst_Sander Kosten.png

Bij Jongeneel Den Haag Binckhorst is iedereen die bouwt of klust welkom. Vestigingsmanager Sander Kosten en zijn team staan voor je klaar om je verder te helpen waar mogelijk. Zij geven je graag advies over de materialen om samen tot een aantrekkelijke en passende oplossing te komen. 

Met ons ruime assortiment heb je de keuze uit diverse materialen op gebied van hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Daarnaast vind je bij ons ook bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen in het assortiment.

Actueel bij Jongeneel