text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Breda

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Breda: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Breda is dé bouwmarkt in Breda en omgeving. De vestiging is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Met onze vakkundige kennis en ervaring helpen wij onze klanten graag verder zodat elk project succesvol kan worden afgerond. 

Met onze One-Stop-Shop formule vind je alle bouwmaterialen die je nodig hebt op één locatie. Via onze Drive-in kom je langs alle grote materialen en in onze shop vind je de kleine materialen. Zo laad je snel alle benodigdheden in en ben je snel weer onderweg. 

Al meer dan 225 jaar helpen wij iedereen verder die bouwt of klust. Wij geven vakkundig advies over onze materialen. Je kunt bij ons dus ook terecht als professional. Onder andere hout, plaat en bouwmaterialen vind je bij deze houthandel in Breda.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Breda

Bij ons staat de klant centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen. Daarom ondersteunen wij je altijd bij jouw project. Bekijk onze services en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van logistiek, maatwerk, duurzaamheid, en digitale samenwerking.

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden voor het huren van een aanhangwagen!

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.

✔ Biggerbag
Tijdens het bouwen kan er veel bouw- en sloopafval worden geproduceerd. Bij ons kun je terecht voor een Biggerbag om al dit afval in te zamelen. Een Biggerbag is een zak waar je maar liefst 1750 kg afval in kwijt kunt. Wanneer deze vol is kun je ons contacten, dan zorgen wij dat deze opgehaald wordt.


“Jongeneel Breda is de vestiging waar u alles vindt voor uw bouwproject. Van fundering tot dak, van ruwbouw tot afbouw. U vindt het in ons voorraadassortiment terug’’

Tilburg_Dennis van Gils.png

Bij Jongeneel Breda staan goede service en een ruime voorraad voorop. Dennis van Gils en zijn team staan je graag te woord bij vragen of wanneer er advies nodig is over materialen. Björn: ‘Ook voor goed overleg en advies kun je rekenen op Jongeneel Breda. De gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar.’’ 

De ruime Drive-in bij Jongeneel Breda zorgt ervoor dat je eenvoudig alle materialen in kunt laden. Ook is het mogelijk om hout- en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Voor de kleine materialen moet je in onze bouwshop zijn.

Actueel bij Jongeneel