text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Coevorden

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Coevorden: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een bouwmarkt voor professionals in Coevorden? Kom dan gerust langs bij Jongeneel Coevorden. Onze medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen met het project. Onze vestiging is goed bereikbaar en bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Coevorden. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid en een ruim assortiment voor professionals. Via onze drive-in rijd je gemakkelijk langs alle grote bouwmaterialen en in onze bouwshop vind je onder andere de kleine materialen. Zo heb je binnen een mum van tijd alle benodigde bouwmaterialen gevonden en ingeladen. 

Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van topkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook een compleet assortiment in:

Isolatiemateriaal
✔ Ruwbouw
 Afbouw
✔ Ijzerwaren
✔ Gereedschappen

Maak gebruik van de services van Jongeneel Coevorden

Bij Jongeneel Coevorden staat de klant centraal. Wij doen alles om klanten verder te helpen. Wij ondersteunen je altijd bij jouw project met onder andere onze services. Bekijk onze services en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van logistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden met onze zaagservice. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Biggerbag
Het is logisch dat je tijdens het bouwen veel afval produceert. Om het onze klanten gemakkelijk te maken is het bij onze vestiging mogelijk om een biggerbag mee te nemen. Een biggerbag is een inzamelzak dat ruimte biedt aan 1.750 kg afval. Wanneer de zak vol is kun je ons bellen, dan halen we de biggerbag weer op.

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze met onze pick-up service via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 


“Bij houthandel Jongeneel Coevorden is het een feest om je bouw-, hout- en plaatmaterialen te halen. De klantvriendelijke medewerkers overtreffen ieders verwachtingen.’’

vestiging-algemeen.png

Vestigingsmanager Rik Helmich en zijn team heten je met trots welkom bij Jongeneel Coevorden. De medewerkers van Jongeneel Coevorden staan je graag te woord. Of je nou vragen of advies nodig hebt over onze materialen, je wordt altijd goed geholpen. De medewerkers zijn vakkundig maar ook vooral klantvriendelijk en denken met de klant mee.

De vestiging beschikt over een ruime drive-in en een uitgebreid assortiment met een ruime voorraad. Niet alleen hout-, plaat- en bouwmaterialen, maar ook in de bouwshop vind je een compleet assortiment. Tot ziens bij Jongeneel!

Actueel bij Jongeneel