text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Den Bosch

Adres

Daviottenweg 19-21

5222 BH Den Bosch

073 - 612 32 01

den.bosch@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Den Bosch: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Den Bosch, dan ben je bij Jongeneel Den Bosch aan het juiste adres. Bij Jongeneel Den Bosch staat de koffie altijd voor je klaar en helpt het vakkundige team je graag verder.

Deze professionele houthandel is centraal gelegen en goed bereikbaar. Wij beschikken over voldoende gratis parkeerplekken en een ruim assortiment. Via onze drive-in rijd je langs alle grote bouwmaterialen. De kleine materialen vind je in de bouwshop. Met onze One-Stop-Shop formule vind je alles voor jouw bouwproject op één locatie. 

Het ruime assortiment van Jongeneel Den Bosch bestaat onder andere uit hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Daarnaast vind je bij ons ook een compleet en professioneel aanbod in:

Tuinhout
Isolatiemateriaal
Ruwbouw
Deuren
Gereedschap

Maak gebruik van de services van Jongeneel Den Bosch

Bij Jongeneel Den Bosch staat de klant altijd centraal. Wij doen dan ook het maximale om klanten verder te helpen met hun klus. Om klanten te kunnen ondersteunen bij het project bieden wij ook diverse services aan op gebied van logistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking. 

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen met onze zaagservice. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om met onze Pick-up service de materialen op te halen in de vestiging. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaar staat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“Bij Jongeneel in Den Bosch vind je alles voor jouw volgende bouwproject! Onze vestiging is centraal gelegen nabij het centrum en goed bereikbaar. Als professional wordt u altijd vakkundig en snel geholpen door iemand van ons team.’’

vestiging-Den-Bosch.png

Vestigingsmanager Lars van Ginkel en zijn vriendelijke en kundige team helpen je graag verder met je bouwproject. Of je nou vragen hebt over onze producten of advies nodig hebt, waar mogelijk ondersteunen de vakkundige medewerkers van Jongeneel Den Bosch onze klanten. 

Bij Jongeneel Den Bosch ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar hout-, plaat- en bouwmaterialen. Naast deze materialen vind je hier ook kleine bouwmaterialen in de bouwshop. Via de Drive-in laad je de grote bouwmaterialen in, vervolgens haal je de kleine materialen in de bouwshop op en rij je snel weer door naar je klus.

Actueel bij Jongeneel