text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Den Haag - De Werf

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Den Haag - De Werf: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op een goed te bereiken locatie in Den Haag vind je de vestiging Jongeneel Den Haag - De Werf. Bij Jongeneel Den Haag - De Werf staat de klant altijd centraal. Zo zijn er ruime parkeermogelijkheden, denken de medewerkers graag met je mee en beschikt de vestiging over een ruime voorraad materialen. 

Als je op zoek bent naar een B2B bouwmarkt in Den Haag dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment kun je hier ook een goede service verwachten. Je kunt dan denken aan zaagservice, maar ook afhalen en een snelle levering behoren tot de mogelijkheden. 

Bij Jongeneel Den Haag - De Werf vind je een breed assortiment aan producten zoals:

Tuinhout
Hout
Gevelbekleding
Plaatmateriaal
Afbouw
Ruwbouw
Isolatie

Maak gebruik van de services van Jongeneel Den Haag - De Werf

Bij Jongeneel Den Haag - De Werf doen wij er alles aan om de klant verder te helpen. Naast het leveren van producten kun je bij ons ook rekenen op diverse services op gebied van duurzaamheid, maatwerk, digitale samenwerking en logistiek. Voor vragen of onze mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Biggerbag service
De BiggerBag is een inzamelzak die ruimte biedt voor maar liefst 1.750 kilo afval. Dit is een service die Jongeneel aanbiedt voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. De Biggerbag kan gemakkelijk worden meegenomen. Als hij vol is, dan is één telefoontje voldoende om hem op te laten halen.

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze Pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


“Wij doen het maximale om klanten snel verder te helpen. Je voelt je altijd welkom bij Jongeneel Den Haag’’

Den Haag_Lars van Dort.png

Bij Jongeneel Den Haag is iedereen die bouwt of klust welkom. Vestigingsmanager Lars van Dort en zijn team staan voor je klaar om je verder te helpen bij jouw klus. Wij ondersteunen bij jouw project met advies en diverse services. Bij ons kun je terecht voor het complete pakket. 

Naast hout, plaatmateriaal en gevelbekleding vind je in ons assortiment ook bouwmaterialen. Kom gerust een keer langs of neem contact op bij vragen naar onze producten of service.

Actueel bij Jongeneel