text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Deventer

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Deventer

Jongeneel Deventer is dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Naast hout, plaat en gevel hebben wij een compleet en professioneel aanbod in:
 
  • Bouwmaterialen
  • Deuren en kozijnen
  • Gevels en daken
  • Gereedschappen
  • IJzerwaren
  • Verf, lijm en kitten
     

Online bestellen
Via de webshop bekijk je eenvoudig ons assortiment. Klik en bestel en laat jouw bestelling bezorgen of haal het snel en droog of in onze vestiging. Bestel je voor 13.00 uur? Dan word het de volgende werkdag geleverd. Log in of maak een gratis account aan om jouw prijzen te zien.

Services

Bij ons staat de klant centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen. Daarom ondersteunen wij je altijd bij jouw project. Bekijk onze services en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, kennisdeling en digitale samenwerking.

Bij Jongeneel Deventer kan je jouw hout en plaatmateriaal tot de mm nauwkeurig op maat laten zagen. Ook voor het slijpen van je zaagbladen of het huren van een aanhangwagen kan je bij ons terecht.


Wij helpen je altijd verder

Al meer dan 220 jaar helpen wij iedereen verder die bouwt of klust. Met 42 vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt. Kom langs of neem contact op met de vestiging. Graag tot ziens bij Jongeneel!

 Hout, plaat en bouwmaterialen
 Drive In
 One-Stop-Shop
 Vakkundig advies
 6 dagen per week geopend
 Breed pakket aan services

Actueel bij Jongeneel