text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Deventer

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Deventer: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Deventer is dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust. Als je op zoek bent naar een professionele bouwmarkt in Deventer ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Jongeneel Deventer is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Onze vestiging heeft een aanbod van +/- 10000 producten en materialen voor alle specialiteiten in de bouw. Alles binnen Jongeneel Deventer draagt ertoe bij dat vakmensen zo efficiënt mogelijk hun klus kunnen doen. Ons succes is gebaseerd op vijf beloftes waarop elke klant van Jongeneel Deventer kan vertrouwen: 

1. Drive-in
2. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over vakkennis
3. Maximale betrokkenheid
4. Wij bieden altijd een oplossing 
5. Persoonlijke benadering, bij ons bent je geen nummer

Jongeneel Deventer ontzorgt niet alleen met de juiste materialen en producten, maar levert ook diverse services om klanten actief te ondersteunen bij de werkzaamheden. Denk aan maatwerk services, klaarzet service en de verhuur van bijvoorbeeld aanhangwagens. 

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Naast hout, plaat en gevel hebben wij een compleet en professioneel aanbod in:
 
✓ Bouwmaterialen
Deuren en kozijnen
Gevels en daken
Gereedschappen
IJzerwaren

Al meer dan 225 jaar helpen wij iedereen verder die bouwt of klust. Kom langs of neem contact op met de vestiging. Graag tot ziens bij Jongeneel!

Maak gebruik van de services van Jongeneel Deventer

Bij ons staat de klant centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen. Daarom ondersteunen wij je altijd bij jouw project. Bij Jongeneel Deventer kan je hout en plaatmateriaal tot de mm nauwkeurig op maat laten zagen. Ook voor het slijpen van je zaagbladen of het huren van een aanhangwagen kan je bij ons terecht.

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Biggerbag
Heb je veel bouw- en sloopafval? Dan is een Biggerbag wellicht een goede optie voor jou! Dit is namelijk een inzamelzak waar je al het afval in kwijt kunt. Er kan maar liefst 1.750 kilo afval in en zodra hij vol is komen wij hem gewoon weer ophalen. Dat is wel zo makkelijk!


“Bij Jongeneel Deventer kun je altijd terecht, want wij doen wat wij beloven!"

Deventer_Martin De Leeuw.png

Bij Jongeneel Deventer vind je alles om te (ver)bouwen. Wij zijn dé groothandel in de regio voor hout, plaatmateriaal en bouwmaterialen. Wij leveren bijna alle materialen uit voorraad en zorgen ervoor dat je snel verder kunt met je klus. 

Vestigingsmanager Martin de Leeuw en zijn team staan voor je klaar om te helpen. Wij denken graag mee met de klant om samen tot een juiste oplossing te komen. Daarnaast geven wij graag advies over onze materialen en services.

Actueel bij Jongeneel