text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Dordrecht

Adres

Wieldrechtseweg 36

3316 BG Dordrecht

078 - 618 27 55

dordrecht@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
GeslotenWelkom bij Jongeneel Dordrecht: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op zoek naar een bouwmarkt in Dordrecht voor professionals? Dan ben je bij onze vestiging van Jongeneel aan het juiste adres. De vestiging Jongeneel Dordrecht is goed bereikbaar en beschikt over ruime en gratis parkeergelegenheid. Zowel grote als kleine bouwmaterialen, hout, plaatmateriaal en gevelbekleding vind je in ons assortiment.

In de ruime loods verzamel je eenvoudig via de drive-in alle grote materialen. Daarna vind je in de bouwshop alle kleine materialen die je wellicht ook nodig hebt voor je klus. Vervolgens rijd je binnen no-time met alle materialen verder naar het project.

Al meer dan 225 jaar helpen wij iedereen verder die bouwt of klust. Bij ons kun je verwachten:

✓ Hout, plaat en bouwmaterialen
✓ Drive In
✓ One-Stop-Shop
✓ Vakkundig advies
✓ 6 dagen per week geopend
✓ Breed pakket aan services

Maak gebruik van de services van Jongeneel Dordrecht

Naast het leveren van materialen, kun je nog meer van Jongeneel Dordrecht verwachten. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klant écht verder te helpen. Hierom kun je bij ons ook rekenen op diverse services die onmisbaar zijn bij jouw bouwproject. Ontdek hier onze services en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Biggerbag service
Tijdens het bouwen kan er veel bouw- en sloopafval worden geproduceerd. Bij ons kun je terecht voor een Biggerbag om al dit afval in te zamelen. Een Biggerbag is een zak waar je maar liefst 1750 kg afval in kwijt kunt. Wanneer deze vol is kun je ons contacten, dan zorgen wij dat deze opgehaald wordt.

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen met onze zaagservice. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze Pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.


“Bij houthandel Jongeneel in Dordrecht vind je alles voor jouw volgende bouwproject.’’

vestiging-algemeen.png

Bij vestigingsmanager Rob de Kock en zijn team staat de klant centraal. Wij doen het maximale om klanten verder te helpen. Daarom ondersteunen wij je altijd bij jouw project. Niet alleen door producten te leveren, maar ook met het aanbieden van verschillende services die jou kunnen ontzorgen tijdens je klus.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze services? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Jongeneel Dordrecht staat voor je klaar!

Actueel bij Jongeneel